Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, February 17, 2016

Aplikasi BLOGGER

Assalamualaikum...

First time update blog guna applikasi BLOGGER... Hehe.. Cam besh jew.. Cam senang jew.. ;)


Yg perlu untuk blogger2 nak update by android.. Hanya lah wajib ada

1. Blog
2. Android
3. Playstore

Download kat playstore aplikasi 'blogger' kat android anda dan update jew blog kita.. Hehe

Semoga semangat nih kuat la yer.. Selalunya hambar jew bila nak update.. Huhu



2 comments:

Qhaifa Nur said...

Skrg sya guna aplikasi ni laa..
Mmg mudah tp bab nk msk gmbr tak pandai ejas sbb tu kat blog sya gmbr ltk d bawah aja haaa..

Cik Puan Eka said...

kita pon ada install hehe.

Tapi untuk nak update yg eskpress, ok.
Cuma bole update n attach gambo. nk tgok komen tokleh hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...