Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, July 2, 2013

Pertanyaan : Sapa tau mana nak cari rak besi murah..??

Assalamualaikum...

Minta tolong sesangat.. kot sapa2 pernah beli kann.. nih utk letak kat dlm stor.. nak susun atur stor yg takleh nak masuk dah.. penuh uols.. kiki

Ada jumpa kat Giant rak sebegini tp dia punya tmpt letak barang tuh tak lebar mana la.. cam utk letak barang2 kecik je.. mama nak susun kotak2 so nakkan yg lebar la kan.. rege utk satu rak dalam rm175.. kalu boleh nak cr la below seratus.. ade ke kawan2..??? hehe





Pernah surf tenet.. jumpa camni..


pic dr google


kemas kan susunan dalam stor dia.. so mama pun kununnya nak tiru la nih.. tp dok cari tak jumpa2.. kalu boleh kasi sekali la dia nyer budjet utk satu rak camnih.. so senang la ai budjet2 berapa nak kena kuar modal nih.. boleh la uols.. tolong la.. kalu boleh nak settle sebelum posa.. kalu tak takut tak larat lak nak mengemas.. hehe


*Kalu boleh kat area puchong eks uols.. hehe




19 comments:

ZazaMyMoon said...

erkk belum pernah tengok mana2 kedai jual ni..

Norlidawati Jaafar said...

ai
saya ida newbies blogger
jemput ye meriahkan blog saya
saya baru je follow blog ni
umielman.blogspot.com

eelobor said...

Kat stor umah saya pun cam gambar 1st tu. Tp x beli yg dah siap, beli by part pasang sendiri kat umah. Barang2 terpakai boleh simpan dalam kotak & susun kat rak tuh

diana said...

kat penang boleh??heheh

mama maman aka yana said...

eelobor..>> beli katne rak besi tuh.. hehe.. berapa budget eks..

mama maman aka yana said...

diana..>> kalu penang mmg smpi sudah la takde rak stor ai u.. hehe

Anonymous said...

kalau akak nak tgk kataloq rak tue semua boleh whatsapp /sms saya 0197901630

Kesuma Angsana said...

pernah tgk cam ni...

Anonymous said...

living depot di pucong ade..harga ikut saiz
ada 4kaki 5kaki 6kaki

mama maman aka yana said...

Anon..>> yes.. me beli kat living depot puchong.. hehehe

Anonymous said...

Berapa Rm masa awk bli tue? sy mmg duk cari rak utk letak barang

mama maman aka yana said...

Anoy: sy beli (kalu tak silap) yg 6'x6' rm220..

sue_eila said...

entry yang membantu saya cari rak besi ni, tq2..nway feel free jenguk2 blog saya ye :)

sue
http://amielaadila2002.blogspot.com

Anonymous said...

kedai hardware....1 kaki lebih × 3 kaki ...harga lebih kurang rm 145

sheila said...

Sy pn dlm misi mencari rak jugak ni. Nak susun brg2 dlm stor..

Anonymous said...

Boleh klik untuk rak murah! https://www.facebook.com/pages/Rak-Besi-Boltless-Putrajaya/817575724967874

Mohaf Sha said...

area perai ada..kat pc depot

Anonymous said...

Bagi lakaran...kami boleh buat sendiri...

Saniah Ahmad said...

salam,, singah jap,,
boleh cek sini
http://www.coretanhatiibu.com/2015/04/rak-besi-senang-pasang-senang-urus.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...