Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, July 11, 2013

Bila Aku Kaya

Assalamualaikum...




 

Lagu nih mengingatkan pd anakku..

tengok mana2 iklan mesti dia akan tanya.. 


Nak tak mama..??


mcm org berada jew eks.. pantang tgk nak beli jew.. aduhai..

Nak2 lg kalu iklan kecantikan.. kompom dia sibuk ckp.. 'beli la ma.. nnt mama cantik' 

me buat bodo jew.. tak kuasa.. kekadang me jawab.. 'taknak.. takde pitis' (ingat ai jutawan ke.. kiki)

atau me tanya gini... 'maman sayang mama tak..??' mesti dia jawab 'sayang la'

so me jawab.. 'cukup la kalu maman sayang mama.. tak cantik pun takper'

boleh dia jawab.. 'kalu cantik lg la sayang' oh.. maman.. mmg rasa cam kita bercinta.. 



Anak korang gini jugak ke..?? sian mama dia tau... tau la ai tak secantik primadona.. kiki


5 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

salam ramadhan dari bunda....

maknenyer dia sukelah kalau mama dia bertambah cantik..

eelobor said...

Hehehe....seronok layan anak nih

Kakzakie said...

Bertuah punya anak hihi... lagi cantik lagi sayang ye:)
Tapi itu tanda dia caring benar kat mama dia kan..

Norma NML said...

Anak sya pun..if nampak apa2 mesti suruh umminya ni cuba.." cuba la ummi, nti ummi kurus", "pakai la ummi nanti mesti ummi lgi cantik"...sbr melayan kerenah dia membesar satu hari nanti sure kta akan rindu saat2 tu..:-)

Noe said...

hahahaha...klu kaya...sah2 la cantik...cocok sana sini...hehehe...
anak noe pun camtu jugak...tengok iklan slim world...disuruhnya umi dia pergi...tau la umi tu dia ni bam bam..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...