Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, July 25, 2013

Jahitan Manik Bracelet Simple

Assalamualaikum...






Pernah tunjuk kain nih kat korang kat entry INI <----sila klik="" p="" yer..="">

Dah siap dah jahit manik.. sebabkan ownernya nakkan yg simple dan dia tgk jahitan sebelum INI so dia minta mama buat pattern sama.. hehe..

Senang la kannn.. laju jew mama jahit... sap-sap-soi.. siap.. kiki

So pasni boleh konsetrate kat baju sendiri lak.. baju mama tuh rasanya dah dekat sebulan tak siap2 sebelah tangan.. adakah akan siap raya nnt.. dah tinggal 2minggu dah kann kawan2.. hehe

Persiapan raya belum settle semuanya.. masih mencari2 dan masih ternanti2 kot2 ada bonus ke bulan ini... org swasta yg penuh perharapan.. kahkah

org gomen dah kompom dpt dah kannn.. alhamdulillah..:)

kita tumpang seronok jew kawan2..

Raya tetap raya wlpun tak semeriah org dpt bonus.. hehehe



4 comments:

Qhaifa Nur said...

cantik baju bermanik ni..berseri muka dipagi raya...
syoknya org gomen dapat 500 hinggit..rezeki mereka

Namee Roslan said...

rajin nya ! hehe. saya suka jugak jahit manik ...tapi tak tahan duduk lama. hehe

Kakcik said...

Kakcik pun takde baju raya. Dapat beli untuk anak2 pun, dah syukur... :)

Maria Firdz said...

Xde bonus kak.. Wang ehsan raya je.. Apa2 pun alhamdulillah..rezeki dr Allah... Cntik akk jahit..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...