Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, September 5, 2011

Aidil Fitri 2011

السلام عليکم

Bila dah bercuti lama.. makanya malasnya semakin membesar... Ahaks...

Hari ni hanya sekeping pic raya yg mampu mama tepekkan disini...

Gambar yg lain2 semuanya serabai.. nnt mama tepek lg ye...[jika rajin+ada masa]


Tema tahun nih Pink pilihan kami.. cun tak... 
[ckp cun kalu takkkkkk.....xdpt la nak mengembangkan lubang idong... hhuuuhhuu..]

Hari ni mama still dlm mood penat dan _ _ _ _ _ [isi sendiri tmpt kosong tuh... hhhaaaa]

**Selamat beraya sebulan dan selamat berpuasa enam.

Mekasih bagi kawan2 yg sudi menjengah blog mama sepanjang cuti nih... :)
Nanti nak jalan2 kat blog kawan2.. nak tgk baju raya la.. apa lah lagi... ahaks...
Cayang kamu semua... muuuaaahhhh...




20 comments:

ajumohit said...

So sweet wane pink itu, selamat hari raya!!!

kakcik said...

Gambo raya kakcik dan keluarga belum siap lagi (gambo di studio) - tahun ini temanya berjubah! :)

Aku Ibu Muda said...

kt tempat kosong tu mula dengan huruf M, ending huruf S kan kan kan....hiiii

mama maman said...

aju: tengkiu.. hhheee.. Selamat beraya jugak..:)

mama maman said...

Kakcik: wah..wah.. siap ambik gmbr kat studio tuh.. kelasss gitu... :)

mama maman said...

Ibu Muda: pandai... hhheee..

ariana said...

Wah..pink..warna sweet sgt ni..:)thn2 akan dtg nak juga try warna ni..

mama maman said...

ariana: sweet like we ouls kannn..hhhaaa

mamaNoriz said...

arrghhh, mmg cun la!

jeles tgok sbb nak kaler pink tapi husben tak suka lak...huwaaaa

selamat hari raya
maaf zahir batin yea :)

mama maman said...

mamaNoriz: mekasih....hubby kita pun susah gak mula2 tuh.. hhheee.. pujuk le slow2 mana tau kan.. kena gak tukar selera kan.. hhhaaa

Citarasa Rinduan said...

mama yana..
salam lebaran
pink mmg sesuai utk family mama sklrg

tahun nie kan.. hehehe
tema baju ayu warna coklat tua..

mama maman said...

Ayu: salam lebaran gak buat ayu..

kena tukar mood.. asyik oren tiap2 thn.. hhheee...

maya amir said...

pink memang cunnnnn...:)) sebelum ada airell, penah amek kaler pink.. ok.. lps ni airell beso sket, amek kaler pink balik..hehehe

mama maman said...

Maya: cunnnn... hhheee... awak dah blh repeat blk dah sedangkan kami br pertama kali....hhheee..

NM02 said...

tahun depan ai nak tema kaler pink plak... hehehe

mama maman said...

NM02: dah ada tema thn depan.. advance tau.. hhheee

eelobor said...

sama cantik sama padan.... sesuai ngan tema kaler di pilih

mama maman said...

eelobor: mekasih.. ye ke sama padan..??? hhhiii..
Awk lak tema apa..???

eelobor said...

a'aah....sama tema ngan kaler dinding kat belakang. hihihi, saya x de tema apa2 pun. pakai jer baju2 yang lama... tahun2 sudah. x de bajet nak beraya tahun nih

mama maman said...

Eelobor: sama padan ngan kaler dinding la pulak.. hhhaaa.. lawa apa..

Pakai bj lama pun ok apa.. janji ada pakaian..:) tpkan sebelum raya ari tu dpt bonus kan.. kan.. hhhaaa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...