Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, September 27, 2011

Kepentingan LABEL utk blogger

السلام عليکم

Selalu mama dok merepek merapu kisah mama atau kisah anak mama, maman. Hari ni terdetik nak bercerita pasal blog lak.. Jika kawan2 perasan, baru dalam minggu lepas mama buat satu layout atau page element untuk label.

Mula2 berblog mama bukan faham sangat kepentingan pengunaan label nih.. selalu mama berblogwalking dan perhatikan kawan2 atau blogger yg dah otai [blogger berjaya dpt BE] kot2 pasnih dpt BE berduyun2... hhhheeee

Dalam berblogwalking juga, mama rasakan label nih membantu utk mama membaca entry yg dah lama2. Label juga menbantu untuk blogger menbuat pencarian dalam google. Maksub mama sebagai keyword. So jika dah banyak keyword2 blog kita kat google makanya akan banyak la orang datang melawat blog kita. Betul tak pemahaman mama nih wahai kawan2 ku..?? Sure korang dah teror kan...^_^

Label gak membantu mama tau banyak mana mama dok selalu merapu selama nih.. asyik topik sama je sure la tak besh kan.. hhhheee.. Biasa la. bila datang emosi tergangu sure la tak sedar dok merepek mengaban dalam blog.. Sesi meluah perasaan la konon.. hhhee... Penting tuh... kih..kih..


[Grab from google image. ]

Mama dok cari2 masa nak buat camni utk kwn2 blogger yg dok
sudi mencoretkan idea utk mama.. Cun tuh!!!

Terima kasih kerana sudi membaca entry nih. Datang selalu tau.. ;)



****************************






 

9 comments:

Kakzakie said...

Blog kakak dari mula buat juga label tapi pengisian label yg cuma satu N3 pun ada banyak. Tak otai lagi....:)

mama maman said...

kakzakie: mula2 tak pandai gak nak label2 nih.. hhheee..

akak nih merendah diri sgt.. otai apa akak nih.. ramai org kenal tau..:)

mamaNoriz said...

kadang2 tak reti nak letak label apa...huhu

sbb merapu yg byk...hihi

mama maman said...

mamaNoriz: kekadang tak letak label pun ada.. hhhaaa.. br skrg ada kesedaran pengunaannya..:))

ariana said...

Akak punya label..paling banyak yang bercerita kisah sendiri je..huhu..tgh menambah gak bahagian info dan ilmu yg berguna..:)

miloais said...

iols masih bloh habis buat label utk entries iols...
tapi ntah le... iols memang fail bab2 ni
so my label rasa cam sengal sangat2!
hehehehe

mama maman said...

Ariana: sama la kita.. hhhuuu..

mama maman said...

miloais: mama main hentam je letak label apa2 janji ada.. hhhaaa..

Anastasyea said...

Boleh guna Google Keyword Tool utk cari label yang powerful .. (",)

www.anastasyea.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...