Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, September 30, 2011

So sweet | Thank You Uols.. luv uols..^_^

السلام عليکم


Salam jumaat semua pembaca blog mama yana.

Hari nih mama nak sweet time je buat keja..

Boleh gitu.. NO..NO..



Tapi sedikit release behalf of me but no my boss sebab dah jadi habit lak asyik kena stayback... cam tak jumpa waktu siang yg indah lak.. padahal hari2 jumpa kan.. alhamdulillah..


So bila asyik stayback, keja2 pun dilihat secara kasarnya laju je la kan.. hheee

Kami nak kena kejar submittion date pasal ari tuh sebulan kami mmg balik awal je semenjang... suka la masa tuh kan... pas tuh cam kena kejar anjing kelam-kelibut menyiapkan keja yg terdelay.. hhhhaaa..


Mama happy pagi nih bila buka blog mama nih, ramai dah follow mama sempena segmen Lulu pages tuh.. mama suka... [intonasi cam fifi hotfm tau..]

So sweet... thank you uols kerna sudi menjengah blog mama nih.. pg tadi mama dah ada jengah blog uols tau.. nnt mama sambung lagi.. jangan risau tau.. mama hargai dan beri perhargaan dengan menbalas blog korang balik... sure korang pun suka kannnn... like i do..

Ps: nnt sambung balik eks... ai have job urgently right now.... tit see uols next time...
Hidup blogwalking utk kecerian hidup..!!! hhhhaaa



Please do come again ;)



 ****************************









2 comments:

miloais said...

termasuk iols jugak kah???
ekekekekek

iols cuba gak lah.. masuk blog kawan2 ni... tu pun kalo iols tak sibuk ngan keja..

emot2 comel belaka...

mama maman said...

miloais: semua yg sudi msk sini.. kiranya mama syg semua la.. hhhee.. termasuk la miloais yg cumil..:)

ai pun bila free mmg nak msk semua blog kwn2.. seronok blogwalking nih..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...