Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 3, 2011

New Angel | So Sweet

السلام عليکم




Adik mama baru saja selamat melahirkan baby girl, pada 29 sept 2011dengan berat 3.2kg. Takde nama lagi nih.. hhheee.. Papa upload pic baby kat FB dan asking any good name for baby.. Dan2 tu gak berduyun2 kawan2 ucap tahniah.. ingat baby weuls... hhhheee...

Tapi ari tuh, masa raya ari tuh, ada gak kami gurau2, kata adik mama, jika kuar baby girl, dia nak kasi mama dan papa.. pasal dia dah ada dah anak girl dah before this.. this baby second baby.. hhheee..

Papa suka arr.. hhhaaa.. jadi anak angkat mama dan papa eks.. ^_^

Ps: any good name for baby.. moga2 menjadi malaikat didunia dan akhirat. amin.


Please do come again ;)


****************************


10 comments:

ajumohit said...

semoga baby girl ni jadi insan berguna dunia akhirat, nama tu takde cadangan huhuu...

miloais said...

pipi munggil!

tahniah buat adik mama tu ye!

mama maman said...

aju: mekasih..:) xpe nnt nak belek buku nama baby.. kita lak terlebh eksited..:)

mama maman said...

miloais: mmg geram tgk pipi dia.. hhheee.. dodo je keja dia.. mekasih miloais.. on behalf my sis..:)

aizamia3 said...

comelnya tengok.. hilang segala kesakitan masa melahirkan.. ;)

Qhaifa Nur said...

syukur tuk mama baby sbb telah selamat bersalin..

tahniah utk weuls sbb dpt anak buah baru...tomelnya dia..

Rahmah Ram Ram said...

tahniah...semoga sentiasa dimurahkan rezeki kalian sekeluarga.

mama maman said...

aizamia3: sakit hilang dan terbit sayang melimpah2 kat baby.. :)

mama maman said...

Qhaifa Nur: mekasih.. alhamdulillah sihat kedua2nya..:)

kami tumpang seronok.. hhheee

mama maman said...

Rahmah: mekasih dear..:)
moga2 baby nih membawa rezeki buat kami semua..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...