Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 24, 2011

belog pun lenggang selenggang hati ini..


Salam..

Sebenarnya hari nih, hati melonjak2 nak bercerita, tp akal menyatakan 'TIDAK' so mama ikut akal.. Jadi mama belek2 bloglist dan baca entry kawan2... puas belek bloglist, mama belek stats mama lak..

Ayo... ayo.. ma apak.. karabele.. [terkejut tau]

Ni tgk nih..



kosong je.. lenggang selengang jalan pagi tadi.. adakah..??? [jgn fikir lain yana.. plezzz]

Mungkin depa2 yg keja berkenaan blog pun dalam mood tadak tentu kot.. cam ai... hhhuuuu..

Maafkan andai sekali lagi berupdatekan entry merapu dan takde ilmu.. banyak nak kongsi tapi berakalkan akal yg waras makanya takleh la nak berupdate pelik2 sgt.. hhhaaa..

ok la... nnt dtg sawan nak update tp takde benda pun.. ai update ok.. sukasuki ai la.. dah nih belog ai.. ada aku kesah.. kau ada blog..?? so update la.. wa boring nih.. wat cite2 besh sikit... bagi wa besh.. daaaaa..^_^





Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

****************************


8 comments:

Kakzakie said...

Kalau kakak dah selalu macam ini tak rasa terkejut dah...

Citarasa Rinduan said...

hehhehehe..
samalah..
kalau dulu, blog ayu ada jer nak syer now tak lagi....

tak apa, kita updte yang perlu2 jer ya

mama maman said...

kakzakie: first time jd gini (setakat perhatian sy la) jrg sgt tgk stats tuh.. hhheee..

mama maman said...

Ayu: tu la kan.. sabor je la.. hheee... tp nak update tetap update..:)

ajumohit said...

klu xde idea sgt kan yana, aju copy je artikel kt paper hehehehe

mama maman said...

aju: salah satu jalan utk update blog ya.. ok.. sama.. hhheee..

eelobor said...

biasa la tuh.... ada pasang surut, ada naik turun.

mama maman said...

eelobor: tu la kan.. sapa la kita nak menentukannya..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...