Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 6, 2011

Pertandingan pembesar suara di bandar India

السلام عليکم




BEBERAPA orang berdiri dekat dengan sejumlah pembesar suara dalam satu pertandingan yang diadakan di Allahabad, India kelmarin.

ALLAHABAD, India - Satu pertandingan pembesar suara diadakan di bandar ini dalam satu pameran semalam.

Pemilik sistem pembesar suara yang paling kuat mengeluarkan bunyi akan dipilih sebagai pemenang oleh pihak penganjur.

Memainkan muzik dengan kuat telah menjadi tradisi dalam pameran-pameran tempatan yang diadakan di bandar ini.

Menurut Peraturan Mengawal Bunyi India, jarak bunyi yang dibenarkan di kawasan kediaman ialah 55 desibel.

Tiada kebenaran diberikan oleh pihak berkuasa untuk penggunaan sistem bunyi awam seperti mikrofon, pembesar suara dan amplifier di kawasan terbuka selepas pukul 10 malam dan sebelum 6 pagi. - AP



sumber : email


****Relax je brother 2 org kat dpn tuh lepak... yg lain tak tahan... hhhheeee


 Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)



****************************



2 comments:

shida said...

pergh..siot jer..x sakit telinga ke?huk3

mama maman said...

Shida: diorg suka buat keja yg bg ai la kan.. tak mendtgkan hasil.. hhhhaaaa.. hiburan la tuh kunun..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...