Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, August 26, 2011

SPORT RIM MENAWAN SEMPENA RAYA NNT...

السلام عليکم

**STICKY POST**


Sapa2 yg berminat dan teringinkan perbaharuan pada kereta anda.. Apa salahnya membelek2 sport rim nih dan membelinya sempena raya nnt.. bergaya oooiii... balik kampung ngan sport rim baru.. lagi2 baru dapat bonus kannnn... Meh la beli sport rim nih...



Mama tolong jualkan utk papa... murah2 je kawan2.. meh la beli ye.. blh gak mama guna duit wat balik kampung nnt...

Papa cakap mamakan ada blog... so masukkan je la dlm blog.. mana tau laku.. blh gak guna duit tu wat balik kg.. hhheee.. so mama nih mencuba nasib la kot2 laku.. hhhaaa.. Rm 850 sahaja.. murah2 je kami tolak.. secondhand je kan.. tp guna tak sampai setahun kalu tak salah mama la kan.. maaf jika tersilap.. hhhuuu..

Hebahkan pada kawan2 bg yg berminat ye.. sila hubungi mama kat email mmaiman765@gmail (yana) atau ditalian 019-2665083 (Mr azrin). Jika boleh urusan yg betul2 berminat ye.... hhheee..


Ps: dapat setel sebelum raya lagi baik.. kalu boleh area2 selangor dan kl ye...^_^
mama dah rimas dah tgk sport rim tuh ari2.. menyemak rumah je.. hhhuuuu..







12 comments:

kakcik said...

Semoga ada yang betul2 berminat untuk membeli. Kakcik baru je tukar tayar kereta - itu pun tayar depan je = RM600 untuk 2 biji... huhuhu...

mama maman said...

Kakcik: minta2 laku la..hhheee..
blh tahan gak harga tayar skrg nih hhhuuu.. nak buat mcm mana, nak bergerak jauh kena la tukar kann..

CuteKids Shoppe said...

salam..

mama maman, tumpang tepek. baju raya murah! tq!

http://cutekidsshoppe.blogspot.com/

ahkakbatik said...

kaktek tak paham org yg minat sport rim ni sepertimana org tak paham kenapa kaktek suka noo melangok tepi kedai habib...ngeh...
moga cepat terjuai naaa....

eelobor said...

dah iklan dale mudoh.my ?

mama maman said...

cute kids: tepek je.. mama tak kisah pun... hhheeee...:)

mama maman said...

ahkakbatik: sy pun bukan reti sgt pun... sy pun sama.. suka benor melangut kat habib, tomei, poh kong... dll.. hhheee.. pastu berangan bila la dapat.. keh..keh..:)

mama maman said...

eelobor: tak reti nak masuk dale mudah.com.... try kat blog jah nih..
kalu ada saing2 gak.. hebah2kan la deh....

NM02 said...

tak masuk dalam mudah ker?

mama maman said...

NM02: Mmg tak msk dlm mudah pasal mama tak reti la camna nak mskkan iklan kat situ... hhheee....:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru je tukar spot rim hehe

mama maman said...

Alamak.. syoknyer beraya ngan sport rim baru kan.. hhheee.. mama tumpang seronok tau..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...