Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, August 10, 2011

Fraud Email Maybank2u

السلام عليکم

Email br je dpt...


terang2 email dr  kimjones101@btconnect.com... nape tak dr @maybank



ni bila mama cuba letak cursor kat 'click here' tuh... tgk homepage kemana.. kalu klik habis arr..


Ps: bulan2 puasa nih banyak betul dugaan.. nasib baik sebab maybank mmg selalu mengingati pelangannya utk tidak click apa2 jika dpt email yg kononnya dr maybank... lagipun utk maybank2u mama tak guna email tuh pun... email tuh mama guna utk fb.. gamaknya diorg dok belek email org dlm fb kot kannn..

kawan2 pernah dpt cam nih tak..?? hati2 tau..






3 comments:

*Ms.Serry Fatieha said...

thanks for sharing... memang skrg ni bnyk betul fraud yg melibatkan duit

zaidah said...

pernah dapat .... sebelum nie maybank2u memang pernah inform jangan percaya sebarang perkara yang berkaitan ngan akaun melalui email....

intan morsalin said...

tq bagi peringatan ni...diaorg ni x habis2 nak menipu kan..sanggup wat mcm2...kalau kita leka je cnfirm jd mangsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...