Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, August 1, 2011

Haruskah ku kejar..???

السلام عليکم

Gigih sungguh kawan2 update blog.. sedangkan mama dah tahap lembau giler dah nih... hhhuuu.. nak blogwalking tp busy memanjang.. karang kantoi ngan bos lak.. hhheee.. tak baik kan.. lagi2 la bulan ramadan nih..

Tp mama nak cite la jugak..

Mama terkedu tadi.. mama ditanya.. 'adakah mama ada niat utk sambung belajar..??' hhhhuuuu.
Nak jawab apa eks..?? mama pun minat sebenarnya.. tp masa dan ruang yg lapang sukar sekali diperolehi mama utk sambung study... uuupppsssss.... alasan eks.. hhhheee..

Katanya, jika mama berminat boleh dia tolong recomanded kat office utk support mama.. tah la kan... risau lak jadi cam dulu.. dulu mmg mama dah sambung study tp halfway pasal eksiden dan masalah dalaman.. Honestly penat tau masa tuh.. keja belah pagi dan lepas keja berkejar ke kelas.. masa tuh buat part time study... hhhuuuuu... tiap2 hari tau.. balik around 11 pm dan esok masuk keja balik... begitu la rutin mama dekat 2 thn... dari bujang sampai berkawin dan sampai maman ada... hhhheee... 2thn ke..?? mungkin lebih.. lupa la...

Dah panjang lebar cite eks.. lupa lak... sebenarnya bos mama suruh sambung belajar buat degree.. maklum la mama nih muda lagi... [katanya ok... i like tau..]

Nak minta pendapat kawan2.. camne eks..?? nak sambung ke tak eks.. honestly mama tak berapa yakin nih... Org dah siap buat master, baru tergedek2 nak sambung belajar eks...



haruskah ku kejar..???


Ps: penat nak update pasal posa.. relevan tak..??

1 comment:

eelobor said...

emmm...rindunya time belajar dulu2.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...