Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 16, 2011

Maman: Kasih sayang mama buatmu selamanya

السلام عليکم






Rasanya lama tak bercerita pasal budak nih kan... Nak tau apa dia buat semalam..??? Dah pandai ponteng sekolah.. mengamuk2 taknak gi sekolah... atuknya puas pujuk tak jalan.. selalunya senang je kalu kejut bangun pagi, tp smlm mmg liat... Pastu papa hantar gi umah Atuk dan wan.. nnt dlm kul 8.30pg br atuk hantar ke sekolah... dia sampai2 umah atuknya dibantainya dodo.. bila dikejut susah nak bangun.. selalunya tidur gak tp senang je bila kejut gi sekolah.. rupanya mmg di dah plan gamaknya taknak gi sekolah smalam...

Balik tuh mmg kena bebel ngan mama dan papa la.. last2 pujuk2 ngan dia, baru dia nak gi sekolah.. Katanya keja sekolah banyak tak siap tuh yg malas nak gi sekolah.. hhhuuu.. semalam siapkan keja sekolah dan pagi nih bangun elok je... Dah pandai buat hal kan.. 

Kawan2 puasa penuh tak..?? hhheee.. maman satu hari pun tak dpt.. posa kat sekolah je la sekerat hari...


ps: abaikan rumah ai yg bersepah tuh.. banyak betul kain belum berlipat uols.. hhuuu.. kena buat aktiviti kerahan tenaga nih kan.. umah bersepah lagi wlpun raya dah dekat...^_*




2 comments:

mamaNoriz said...

tu la...anak kan...

layan je lah...wlu payah camana pun...

eelobor said...

dah besar minum susu lagi eh?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...