Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 24, 2011

sawan | i like or i dont like..?? both ok..


Belog aku so suka ati aku la nak tulis apa.. kau ada..??

Terkejut tak..?? terkejut.. terkejut... **ngan mata bulat disamping hati dah ketaq.. berkira2 dlm otak.. betul ke tak minah nih..

Sawan sebenarnya.. bila dah terbiasa ngan beban keja yg heavy load [ye la sgt.. tet..tet..'sy suka keja sebenarnya but jgn kata sy jenis hardworking.. sy just suka keja....yg tak perlu cam kena kejar anjing.. hhhhuuu.. penat otak ok..' ]

Minggu nih keja mild-mid je.. so ada masa bertenet.. cuma tak beran nak make over blog.. pasal sy belom deside nak belong berupa camna.. terima apa yg dah ado.. takut karang belong tah kemana-mana tah.. ai kan buta it.. hhhuuu..

**Tersawan nak update kita update je kannnn.... org ado baca ke tak.. belakang kira.. ahaks...


suka pic nih... ada nilai seni kannnn...
lupa dah katne ambik pic nih.. google kot...




Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

***************************


♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

8 comments:

insan_marhaen said...

ada masa blogger update, ada masa follower datang baca.

adat dunia!

ajumohit said...

blog ini utk luahan hati dan rasa kita...suke2 sahaja utk tatapan semua kan mamayana

wan habibah said...

baca jelah walau tunggang langgang.. hahaha

mama maman said...

im : adat kan.. :)

mama maman said...

aju: betul tuh.. buat pelepas stress..:)

mama maman said...

wan: sentap ai tau.. hhhaaa.. dah sawan, tu yg tunggang langgang tuh.. kih..kih..

Redbloodsnow said...

a'ah lah. lawa picture tu. art dia tu yg weols counted kan..hehehe.

mama maman said...

zie: xpe.. janji suka cam mama suka.. blh..?? hhheee.. gurau je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...