Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 10, 2011

Edisi jelita | Nak lawa cam dia boleh..??




Lawa minah nih... suka mekap dia..

Salam seceria alam, seceria umat.

Jangan salah anggap ye.. mama suka tengok mekap dia, cantik sangat. Mama nih tak reti mekap2 nih, main taram je pakai apa2 alat mekap [nih taim gilos nak mekap arr] kalu tak ai selalu natural je.. natural maksubnya without anything at my face.. hhheee... toya je tgk.. hhhhaaa

Sejak berblog nih, memang ada terbaca entry2 pasal kecantikan nih kan.. so mama pun bersemangat jugak nak cantik dan jelita. Ahaks..

Semalam mengikut papa gi tempah court babminton, pastu melencong ke Alamanda, putrajaya. Bukan jauh pun.. hhheee.. Jalan punya jalan, mama tgk ada gurdian kat situ, masuk mencari nih..


Maklum la, teringin gak cun melecun cam dia nih..



Minta2 pasni boleh buat mama lebih berkompiden dan bergaya bagi senangkan hati papa kan... hhhiii..
Akan tetapi, mama dinasihatkan oleh salah sorang sales product kat situ utk guna barangan yg berasaskan tea tree bg menghilangkan jerawat dan masalah kulit mama yg berminyak nih.. dasyat punya cucuk.. plus ngan ragam yg menyakitkan hati.. mama cepat2 ambik dan bayar.. so panas hati kan...

Cuba teka ragam siapakah penyebab mama sakit hati... hhhuuu... cuba teka dan bagi mama bertenang seketika... kita berjumpa dalam entry selepas ini.. Boleh gak mama berkongsi barangan yg mama beli tuh.. kot2 ada yg pernah cuba.. boleh review kat mama lak kannn....ahaks..


****jgn mare.. mama taip ni pun laju tahap cipan dah nih.. mama ngah siapkan keja nih.. tgk org update blog, mama pun nak update tp hampesh eks....hhheee.. abaikan jika tersilap ejaan or something ok.. hhheee... tak sempat nak kaji selidik dah nih.. +____+





Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Please do come again ;)


****************************


4 comments:

ajumohit said...

wanita mmg obses dgn kecntikan, dulu saya pakai tia amelia kulit jadi nipis, pastu elianto, sekrg mary kay, klu tak ok juga ngak tau lah hehehe

mama maman said...

aju: nak lawa punya pasal kan.. hhhiii... tp mary kay mmg ok.. kat office nih ada dealer dia, cuma mama tak mampu la nak terai mary kay.. maklum la gaji cukup2 mkn je.. hhhee

che mid said...

Eh awak pun cantik banget apa.. mekap cepat.. pas tu tepek kat sini..che mid jadi juri.. 10 markah gerenti punya!

mama maman said...

che mid: mana ada cantik.. xreti nak mekap camna tuh.. sure kena gelak je nnt.. malu ahhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...