Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, October 26, 2011

Line tenet yg tenat

‎​​
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَات

Hari minggu rabu yg ceria... Hhheeee... Sebab cuti kan uols... Dan kami merayakannya ngan cara bangun lambat... Bermalas-malasan dikatil... Hhhhiiii.... Xsenonoh kan...

Happy public holiday and happy deepavali for all malaysian... ^___^


Semalam teringin nak update blog tp line tenet yg tenat xdpt nak buat apa...

Dah banyak kali sebenarnya dok fikir nak tukar line tenet brukband mama tuh.. Sakit ati... Bayarnya mahal (for me la kan...) Tp line cam hampesh..

Nak2 skrg ada bb makanya bertambah lg la baget mama, line bb nih guna prepaid.. Skrg guna dua phone dah nih... Ingat nak guna no lama je psl syg dah lama guna.. Rasa2nya dah dkt 10thn dah.. Byk kontek ilang jika tukar no lain (cam byk sgt kontek... Ai nih bukan ada kwn pun... Hhhhuuuu... Ada maman dan papa je setakat nih)

Ayo... Menceceh je kan mama nih.. Rasanya masa muda2 xde la. Byk sgt membebel.. Sejak dah mak2 nih jadi habit lak... Kih..kih.. Org kata salah satu cara nak release stress... Hhheee..

‎​Oк... Kita balik pada tujuan asal ‎​Oк.. Nak tanya kawan2 line tenet yg murah2 but line ok
Cukup utk cam mama guna skrg, berblogging, buat byr2 utang kat bank, pastu jika line ‎​Oк blh2 la di youtube.. Atau fb atau baca email2 yg ada... Hhheeee... Banyak ke pemintaan mama nih..??? Biasa2 je kan...

Betul ke org kata line celcom dah teruk skrg, apa maxis ada murah2 ke selain ai guna skrg.. Skrg dok byr 100++.. (Berukband +line tipon)
P1 ‎​Oº°˚ ˚°ºк kot rm50 for month.. Baget mama camtu la.. Murah2 je.. Lg murah pun lg baik.. Hhheeee

‎​Oº°˚ ˚°ºк.. Mama nak buat breakfast jap.. Jika ai rajin kita berblogging pas nih ye.. (Cam retis lak... Perasan mak)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

~ yus ~ said...

dari dulu guna streamyx....mmg setia lah dgn streamyx , laju je rasa..:)

mama maman said...

yus: streamyx mahal la.. bajet sempit nih.. :)

insan_marhaen said...

IM ada beli celcom. Tahan 1 minggu, IM komplen sebab lambat. katanya kena tambah lagi 1G. oklah, IM tambah lagi 1G. pun sama je lembabnya.

akhirnya IM tukar balik guna streamyx.

hepi sampai sekarang...

gedek! said...

tak sabar tunggu unifi...!

mama maman said...

im: streamyx ke..?? mama tak mampu la.. hhheee

mama maman said...

uncle: unifi..?? hhhmmmm... semuanya diluar kemampuan.. kih..kih... susah org yg terbatas ekonomi nih.. tp xpe.. survey lg..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...