Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 17, 2011

Blog diserang virus..????

Assalamualaikum...T___T

Buat ape tuh...??? hheee..

Banyak benda nak dicoretkan tp banyak kali gak dok delete balik.. so jadi blur disitu... hhhiii..




Tak tau kawan2 boleh baca ke tak entry nih.. pasal mama buka blog sejak semalam blog mama disuspect diserang walmare...(betul ke ejaan nih, malas nak semak)

So mama just take action tutup balik blog nih.. takut takleh buka langsung karang... atau mama suspect lappy nih dah expired virus detect so mama taknak lappy mama lak kioks.. hhhuuu..

Last but not least, hati syok pasal sabtu until ahad kami merendek ke Cherating again dan berjalan2 mengikut rombongan cik buya ke kuantan.. hhhiiii..

Nanti2 kita cite ye.. ddaaaaa...^__^


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Please do come again ;) 

 **************************** 



9 comments:

ajumohit said...

risaunya klu diserang dan blog takleh bukak, byk citer menarik dlm blog ni

Qhaifa Nur said...

saya pun pernah kena baru2 ini, takutnya rasa...hilang semua nanti
aduh sapa punya keje ni..

Kakzakie said...

Kalau kena malware ni memang sakit hati. Tahun lepas kakak pun kena juga siap panggil org IT...

eelobor said...

wah....makan angin manjang ler. banyak duit... masyukkkk. hehehehe, salah satu malware senang detect pada icon "B" untuk blogger pada setiap link yang di letak. buangkan icon tersebut

mama maman said...

aju: risau gak nih.. hhhiii.. ye ke blog mama nih ada cite menarik..?? rasanya merapu je yg banyak.. kih..kih..

mama maman said...
This comment has been removed by the author.
mama maman said...

qhaifa nur: sedih gak jika takleh buka terus... nasib badan.. kerap sgt dah nih..

mama maman said...

kakzakie: sy dah byk kali jadi gini.. nak buat sendiri mmg tak reti nak godek.. hhheee.. takde lak kenal org it nih.. susah gak nih..

mama maman said...

eelobor: bukan masyuk mana pun... sikit2 je.. buat segar mata.. hhhaaa..

sy tak reti sgt pasal tanda B tuh.. mana ye.. hhheee.. ak kena belek link satu2 la nih ye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...