Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 27, 2012

Bahagia










Nih aktiviti bujang mama... susun keta dan bercakap sorang.. hahaha.. bila ditanya bahagia..?? dia jawap bahagia.. kih..kih.. tau ke dia maksub bahagia tu..??? anak oh anak..

bahagia ke man..?? main camni..??

bahagia.





Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

15 comments:

Kakzakie said...

Itulah mama tak faham betapa bahgianya main kereta ini kan maman. AUntie sangat faham... kalau dekat nak main sama hihi...

mama maman said...

@kakzakie:
hahaha.. kalu kemas blk takpe.. nih kalu nmpk dek papa dia.. bising tau.. mama bukan marah pun cuba dia kekadang cikilat mengemas blk.. nnt mama gak yg kenal kutip.. huhu..

Aidah said...

Budak kecik ni memang senang sangat nak bahagia. Dan kadang2 senang jugak nak nangis. Hal kecik ciput pun boleh meraung. Hihi.

iizla said...

samala ngan anak saya aiman. dari kecik sampai dah besar main kereta. susun susun kereta, pastu buat2 accident, pastu susun balik..huhuhu

mama maman said...

@Aidah:
mmg la kan... bahagia cara dia la kann..:)

@iizla:
aiman jugak..?? hehe.. mmg bdk nama aiman nih peminat keta eks.. sebijik la ngan hero mama..:)

ajumohit said...

Seronoknya dpt main kete comel tu ye maman

Citarasa Rinduan said...

sama mxm umai, tapi umai suka main patung2 lah.. hehehe

msredcheesecake said...

Kebahagiaan bermain kete kita ni sama...hheee...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sebenarnya masa paling bahagia adalah jadi budak2 & student

insan_marhaen said...

itu bermakna mindanya berfungsi dengan baik.

sihat!

sue zainun said...

anak lelaki mmg suka main kete yek..hihi..banyak jgk koleksinya..

suri solehah said...

hehe..kebahagianmu adalah kebahagiaan ku juga..kalau anak akak akak suka tanya dia,,'best sgt lah tu?'hehe

maya amir said...

hahah..biarlah die bahagia dgn menan2nye..hehehe

diana said...

jujur jawapan nye..heheheh

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Sesuai pulak dgn anak lelaki ni ... Dah besar nanti, jadi FI driver

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...