Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 13, 2012

Eksiden..??

Salam..^__^

Hah... Eksiden..???

Ala sikit je... Eh..

Patut ke ckp gitu..?? Sebab gapo terkeluar ayat gitu..?? Pasal wlpun eksiden sikit je tp yg jemnyer berejam2 hampesh yg nak cpt2 nih kan.. Penat apa dok bersenguk2 dilautan keta.. Harap kat radio je kan..

Mengapa la mesti kereta akan jem atau sengaja slow down sedangkan benda tuh bukan la besh sgt pun nak tengok.. Bukan nak tolong pun kannn.. Sekadar jamu mata.. Bukan saja buat org yg eksiden rimas malah org lain yg kena berhimpit jem nih rimas.. Korang rimas atau suka jem..??

Minta2 esok perjalanan yg panjang akan selamat hendaknya... Doakan kami selamat pergi dan selamat pulang ye..:)

~>bg org muar eks.. Agak2 brp eks tol dr kajang smpi sana eks..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

suri solehah said...

semoga semuanya dalam peliharaanNa

msredcheesecake said...

Perangai pelik pemandu msia....

YaYaNsMuM said...

Salam perkenalan...(^_^), have a safe journey too...

azieazah said...

I pernah baca, sorang wanita tak suka tengok kemalangan tengah jalan, tapi suatu hari kemalangan yang dia lintas tu melibatkan adik sendiri, dan maut... sedih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...