Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 12, 2012

Hindustan...Hindustan.... Eh...

Salam..^_^

Lambat nak bersiaran hari nih.. dikejarnya kerja2 urgent semenjang.. tp kita kann.. sambil keja tuh kepala dok ligat teringat kisah kami semalam.. so entry nih a little bit sengai sikit.. kisah laki bini.. hehe.. gurau senda je tau... tolong jgn fikir lain2 macam tau.. kih..kih..

Ok... semalam tgk cite kat tv2.. cite hindustan la weiii... hheeeee..
Hindustan yg mengimbas kenangan lama.. Ada org tuh teringat kat tipoh mastopoh dia dulu2... Aduhai.. Sengai.

Me..?? Tah la.. Mungkin sebab daya ingatan dah semakin tua, lupa byk arr.. Rasanya la kannn.. Takde pakwe la masa layan hindustan2 nih.. Jaman cintan cintun yg ada dlm ingatan pun sekadar lagu2 engrish evergreen je.. dulu suka lagu gitu2 je.. Hindustan xlayan arrrrr..‎​hahahaha...


Pakcik nih dok sibuk merapu..

Papa: dulu tgk wyg cite nih smpi 3 kali ma.. Gilor aku lyn tipoh mastopoh aku dulu.. Kalu kus-kus hota hang tuh tak terbilang la.. Hehe


Mama: tak kuasa la wei.. Aku dulu mana ada tgk wyg industan2 nih weii.. Tak kelassss laaaaa.. ‎​haha


Dan-dan papa dok nyanyi2 layan lagu industan itue... Konfius makcik.. Sapa sebenarnya yg minat nih.. Aduhai lakiku.. Mcm2 la papa wei muh.. Tak kuasa mama nak tgk wei.. Kih..kih..

Tp masa srk jeling masa kajol naik tren tuh.. Rasa nak gugur gak jantung mak... Awwww..

Dan bila dia nmpk mama senyum time tuh.. Sibuk papa mengutuk.. Berjiwang mama.. hahaha.. Oh srk ku.. Ensem sungguh senyumanmu.. Manisnya oooiiii.. Cam gula dah eh...

Honestly mama selalu layan lebih2 pun time diorg nyanyi je.. Sedap ooiii lg2 dia wei.. Kih..kih.. Jln cite mmg kelaut la wei..;p

Mama sebenarnya masa tuh dok bermanik smbil2 ber fb plus dok bbm ngan kwn.. ‎​hahaha.. Mana nak konsentrate daaae...

Tgk idustan pun kul 10.30mlm.. Mana nak faham dok gitu...:D

Tu pun salah tekan remote je...











**Laki bini takyah gaduh-gaduh... layan kann je...^_^


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

5 comments:

miloais milo said...

tak berapa laayn sangat citer hindustan ni....

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

layan citer korea skg nie..lie to me...

Aidah said...

Akak ikut mood jugak. Ada masa nak tengok, layan jelah yg ada kat tv tu. Tapi kan akak suka jugak tengok cerita tamil sebab dia punya cerita sgt berseni taw walaupun bingit lain macam dari hindustan.

mama maman said...

@miloais:
kadang2 syok gak lyn...hehe

@BSB:
lama tak layan cite korea.. taktau nape... tersempat la...:)

@Aidah:
sama la kak... tamil kureng lak.. sakit tingga nak tgk arrr.. diorg suka menyerit..:)

che mid said...

ha ha.. nasib baik tak sampai panas telinga dengar cite hubby tuu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...