Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 17, 2012

Phone mama dah tukar hakmilik



Salam^_^

Sapa2 ada anak dalam lingkungan umur 4 thn keatas, sure akan mengalami cam mama sekarang...:)
Phone mama dah cam dia (maman) punya dah... stress mama tau...

Bulan lepas mama kena byr bil tipon dekat dua rat tau uols... tah tekan internet bila tah.. bila dah mama tengok dah terbuka internet kat phone.. cepat2 tutup ingatkan kejap je.. tgk2 bila sampai bil, beratus kena.. aduhai.. pokai gini.. pening kejap..

wallpaper phone kena ada gambar dia uols.. aritu mama tukar gmbr baru, dia tgk terus dia ckp gini..

'mama tukar gambar ennnn'

'ye'

'nape letak gambar org lain.. nape tak letak gambar maman..??'


'aik... mmg gmbar maman la tuh...'


Aduhai... wajib ke letak gmbr dia..??? hahaha.. **Ibu yg sengai.. kih..kih..

~>Mama tersentuh hati bila dia tanya mengapa tak letak gambar dia... mungkin dia nak mama senantiasa tgk dia kannn.. rindu kat baby yg dah tak baby tuh... hhhuuuu... syg adik takleh panggil dia adik lagi, dia suruh panggil dia maman. Sayang Maman Ketat-Ketat.



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

6 comments:

Qaseh Suhaida said...

hakmilik sementara ke selama-lamanya ha haa...

suri solehah said...

alahai,,anak2 saya pun semacam,pasal internet tu nape tak buang tick kt packet data tel tu...

diana said...

manja nye dia..heheh:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

budak2 memang suka main hp..beri hp mainan tak nak pulakk...

azieazah said...

Sebaiknya guna security code masa keypad lock tu. Gerenti dia tak bleh buat apa apa.

tapi awas, kalu dia try 3x gagal, kena bar terus.

Bersedia dengan PUK code.

ibuhebat said...

mama tukar la pakej yg ada internet skali.. taklah semahal yg takde tu. hehe.. so bila2 'ter'klik internet.. tak perlu risau psl bil.
salam kenal, jemput ke blog http://hebatkan.blogspot.com :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...