Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 18, 2012

WW | Hati berdolak dalik



Hati berdolak dalik bila...
papa tanya nak gimana cuti panjang
mama dok fikir.. mana ya..??

Hati berdolak dalik bila..
ajak papa balik kg, dia tak mau...
mana ya..??

Hati berdolak dalik bila..
harus tido bangun dirumah je ke..??
mana ya..??

Hati berdolak dalik bila..
memikirkan jika gi terjah je mana2 nnt kena caj mahal..
mana ya..??


Any idea everyone..???
nak yg free je..
nak yg murah2 je...
kih..kih...



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

4 comments:

Mrs Lurve said...

g picnic dan camping satu family, mesti best!

diana said...

berkelah tepi pantai yang terdekat je la kalau gitu..hehehhe

Ardini Humaira said...

hehe dni pun tak tahu.. tak leh decide lagi nak gi mana.. hubby pun blur cuti ni nak ke mana :D

miloais milo said...

iols pun tak de idea...
tapi - bagi iols kat sini - opis tak cuti panjang pun - hanya dua hari tu aje... hanya anak2 sekolah aje cuti panjang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...