Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 5, 2012

Salahkah..??



salam...^_^

Mama sure ramai pembaca blog mama nih terdiri dari wanita/lelaki dan juga sudah berkawin kannn..?? kalu mama tanya benda sensitif sikit nih sure korang boleh jawap ngan selamber gak kannnn... hahaha.. yg bujang2 tuh ambik jadi iktibar sudah tau.. jgn diikut tau.. marabahaya..:)

Malu juga sebenarnya tp tertanya2 gakkk.. dok fikir-fikir sendiri tak dpt gak jawapannyer kecuali dpt jawapan utk sedapkan diri sendiri je kannnn... tak berapa besh sgt la... hahaha..

kitakan..kannn.. aish.. malu lak..


Gini kesahnyer...

satu haritu.. lepak kat pingiran pantai kannn, pastu saje2 la si perem tuh kannn, lembikkan tulang belikat dan rebahkan bdn kat riba silelaki tuh kannn.. sedap2 landing tu, mata terpandang lak org menjeling tajam kat diorang kannn.. dtgnyer malu bangkit la perem dr riba laki tuh.. tiba datang pulak sianak berlari2 memanggil mama..mama.. papa..papa..., br la tahu yg pasangan tuh laki bini kannn.. apakah patut/salah bini dia gi baring kat riba laki dia sedangkan diorg tuh lakibini, tak timbul maksiat disini kannn.. eh.. betul ke..?? hahahaha..




indahnyer pemandangan petang dibagan lalang... :)







Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...



****************************

4 comments:

Mrs Lurve said...

kalo ikut memg xsalah pun kan, suami isteri..tp mungkin lbh kpd adab kot. wpun suami isteri tp adab perlu dijaga bila di tempat terbuka..komen je k huhuhu..no heart feeling tau

mama maman said...

@Mrs Lurve:
mungkin betul.. adab dpn org ramai eks.. elok dijaga kannn...
no heart feeling.. :)

Aidah said...

Entahlah, kalau ikut cakap ustazah atau ustazah lam tv tu macam okey je kalau nak tunjuk kasih sayang kat suami/isteri tapi jgnlah berlebihan kan. Tapi akak ni dan suami macam tak biase pulak. Kdg2 pimpin tangan akak yang sakit lutut ni bila berjalan pun macam kaku semacam je. Kihkihkih.

azieazah said...

Kalau kat kampung buat macam tu, nanti orang keliling kata, “macam tak cukup cukup di rumah?” hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...