Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 3, 2012

OSBON = MAMAN..??? :)


Salam...^_^


Bila mama dok layan nih... maman sure datang mengacau.....;p




kelakar kannn... kami dua beranak sama2 gelak...

tapi dalam dok gelak2 tuh baru mama perasan.... nak tau..??

maman betul2 berhayati watak abon dlm nih... layan nih.. cuba komen... sama ke tak..??? keh...keh...


nak terkeluar2 dah nih..

baby yg dah tak baby lagi..:)






**lambat eks mama nih.. maklum la kami nih tak melangan estrok... hahaha.. tgk kat youtube je...;p


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;) 


Sampai jumpa lagi...



****************************

4 comments:

ajumohit said...

hehehe mmg klaka kan mama yana, yang best jozan tu, jgn lupe tgk tau!! sakit perut dibuatnya

kakcik said...

Comel Maman.

Kakcik pun tengok MLM tu kat youtube je. :)

Aidah said...

Ooh, maman suka abon ya. Achik ida suka boboi. Hehehe.

mama maman said...

@aju:
nnt mmg nak kena khatam MLM nih..:P

@kakcik:
hheee.. mekasih untie..:)
mmg jika ada masa kat youtube le sy pun..

@aidah:
layan semua kartun untie.. smpi mama takleh tgk rancangan lain dah..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...