Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 3, 2012

Ambo sokong geng kita...:D



Salam...^_^

Kawan kita dah glamer dah skrg nih.. hhheee... sapa tak kenal ngan wani aka dj shaz nih kannn.. ramai dah yg kenal kannn.. kawan blogger kita nih.. pulak2 geng senegeri nih...T___T

Jom dengar dj Shaz di HotFM Kelate




dua-dua image ambil dari blog wani...

Mama nih kiranya pendengar tegar Hot FM tau...
Hari2 masa yg boring ketika jem mmg suka la dengar...

hari ni buka Hot FM Kelate online pukul 2 ptg dah....
terlepas uols.....
Hari ni dia bersiaran bermula jam 11pg.

takpe.. esok mama akan pastikan mama buka dr pagi lagi.. hehehe...
Nnt takde la terlepas lagi kannn..

T____T

Wani!!
ambo sokong Wani nih deh!!!


Siapa-siapa yang masih belum mendengar tu,
apa kata klik Hot FM Kelate Online ni.
Atau kalau nak beri ucapan boleh tinggalkan ucapan anda di fb Shaz HotFMKelate

Semoga Wani terus sukses dalam bidang ini ya...








Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...



****************************

3 comments:

wan habibah said...

nanti kalo saya balik ganu... umah MIL blh lah dgr..

pena rozie said...

Sokong...sokong....

azieazah said...

Ada dengar suara ucapan Kak Azie di radio tadi tak? hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...