Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 11, 2012

Joker of the day... always..:)



Salam...^_^

Tadi masa sapu bedak kat muka lepas solat.. teringat kisah hari nih.... teringat yg dah 2 org boleh cakap yg mama nih lawak.. cam terasa diri pakai mekap pelawak lak arinih.. hehehe..



hihi...

suka pic nih... cam terbang segala duka..:)

Kredit pic from cik google.. tq.

Nape la nak emo2.. nape la nak sodih2.. cuba positifkan diri.. jangan mudah terperangkap ngan jerangkap samar, nnt susah nak kuar nnt... hehehe...

Cuba jadi diri sendiri, jgn biarkan diri terperangkap ngan kesilapan sendiri... jika lebih baik berterus terang maka berterus terang la.. tp jika lagi menyukarkan kehidupan maka berbohong la.. tp jgn diajar utk tiap kali terperangkap terus-terusan berbohong.. nnt tak pasal2 kena buat press comference lak.. ahaks..

Mama suka jika hidup terus dengan gelak tawa, kekadang melupakan kesedihan dihati... kawan2 la pelipur lara, wlpun kekadang tak bisa nak cite punca/kisah sebenar tp kawan2 tetap cuba memahami yg hidup ini bukan hanya utk menangis sahaja.. terima kasih teman..

Jika memang aku ini lawak/kelakar bagi kamu2 semua, aku sudi jadi teman/pelawak bagi menyerikan kehidupan yg penuh dugaan ini.. walaupun terasa diri ini bukan la pandai buat lawak pun   *Sigh*


~>Arinih sepatutnya wordless eks.. tp ai bantai update entry panjang berjela2.. hehehe.. mmg ternyata luarbiasa mama yana nih... hahaha... suka!!!!..like..like.. ok..

Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...



****************************

9 comments:

Kakzakie said...

Kalau dapat menceriakan org pun baik daripada membuat org berduka kan....

mama maman said...

@kakzakie:
yup.. dr cari gaduh dan menyakitkan hati org.. kita pun xbahagia kann kak..:)

iizla said...

mama happy, kitorang pon happy :)

mama maman said...

@iizla:
mekasih dear... yok happy2 sama2 ye..:D

Ardini Humaira said...

sabo je lah ngan diorang tu.. kadang ada setengah orang nak jatuhkan mood kita.. tapi adakalanya kita sendiri tak sedar kita memang lucu.. hehe

mama maman said...

@Dini:
mama kenal kwn mama nih.. mungkin betul kot kata2 diorg.. mama tak kisah pun... suka je jika mrk mama nih kelakar.. its ok..:)

cuma mmg tak terfikir la mama nih kelakar org nyer.. hahaha..

miloais milo said...

senyum tu penawar duak kan mama????
ehhh... boleh awet muda jugak kan???
hiks

aizamia3 said...

kita sama-sama happy.. ;)

Redbloodsnow said...

haa...meh ceriakan zie meh. arini zie mood gara² kerja :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...