Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 19, 2012

Luahan rasa



Salam...^_^

Pagi nih... mama benggang ngan keta2 yg suka suki masuk line mama tanpa memikirkan keselamatan diri dan org lain.. [tu pasal keta dia kemek.. maklum la nak motong pun tak pandai..] yg motong line pun berlambak2.. kita dah beratur sikt punya panjang.. tp sebab keta dia besar tp akal takda *nih tuan dia sure lupa undang2 dijalanraya nih..... maka dia nak masuk depan mama yg terang bersuluh keta yg kecil cumil.. kalu keta bulldoser masuk depan sure memang tak nmpk hape pun kat depan.. sakit hati.. so NO for u ok bulldoser... stress tau.. bukan seekor tapi berekor2 malas nak beratur tp nak cepat... menyakitkan jiwa tuh la.. dah tak pasal swing mood ai.. dah la skrg ngah mood stress pasal projek(urusan keja) yg menyakitkan jiwa.. huhu..

Pagi nih... masuk lambat... nak buat air utk cool kan mood.. belum apa2 pun.. dah tanya bila free for next projek.. aduhai.. giler gue.. dah la mama tak suka dia..#boleh gitu kannnn.. mana boleh pilih2 bos ok... sengai yana yg cumil nih kannnn..

Pagi nih... buka2 blog.. follower ilang sorang.. huhu.. sayu ok.. sapa la hamba Allah yg tak suka kita nih.. #sekali lagi bertambah2 sengai nyer ye.. kih..kih.. tp ai tak marah.. its ok if u dun like me.. just jgn kutuk sudahhhhh


~> sudah2 la ye.. kita minum dulu... minta2 banyakkan sabar la yana ye.. hihi


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

2 comments:

Aidah said...

Akak puuuuun. Sangat stress tau dgn org yang potong Q ni. Rasa nak letak sumpahan bangang je kat org macam tu. Biar dia bangang sepanjang hari. Hihihi. Tapi sabar je lah kan, mama. Orang ni ada macam2. Nak buat camane.

mama maman said...

@aidah:
akakku.. tuh la kannn.. sakit jiwa jika layan sgt diorg yg takde akal nih.. last2 kita gak ilang akal.. hahaha... sabar je la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...