Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 6, 2012

Entry Release Tension... Org lain lak tension..hehe



Salam...

Tau.. blog nih mmg tmpt mama meluahkan rasa hari stress mama.. mekasih bagi yg sudi singgah dan sudi gak mengomen...hehe.. mmg mama hargai sgt2...:)

Td rehat panjang, ngan kepala tingtong.. mama jadi tak berapa nak betul sikit.. sah2 mengabiskan money je la ari nih.. nak tunjuk apa mama beli.. hehehe.. layan tau..


beli gelang nih... cumil tak..??
dapat free gift nih...:)


tuan blog dah mencuba free gift ngan gelang..
hati senang br boleh wat keja...^_^



**Gelang tuh beli kat sinma je.. rm15.. boleh la buat ubat penenang.. hahaha.. mengabiskan duit bonus katakan...T____T







Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

13 comments:

Mrs Lurve said...

beli gelang pun boleh dpt free gift..wahhh ilang stress hehehe

Bitt (double IS) said...

cantek...tapi saya tak buleh pakai gelang nanti kemek..hehehe

mama maman said...

@Mrs Lurve:
mula2 beli tak tau pun ada free gift.. masa bayar SA suruh ambik cabutan bertuah.. cuak pun ambik gak selai.. dpt la free gift.. dia suruh pilih antara lipstik atau lipglross tuh.. pilih je la lipgloss psl takde lg..:)

mama maman said...

@Bitt:
mekasih dear..:)
kemek meh..?? tak tau la lagi... tp selalunya pakai on-off je.. hehe

Cho Zila said...

bestnyer kalau tak leh buat kejejer gi shopping.. bahagia.. akak pun suka beli aksesori gitu masa muda2 tapi tak pandai pakai.. geramjer tengok orang pakai cantik tapi bila kita pakai rasa cam tak kena...

Ekmi Rabat said...

beli belah mmg dpt release tension tp nnti tension blk sbb duit byk habis

mama maman said...

@Cho Zila:
layan kadang2 je nih.. hehe.. beli pun sebab murah..:)
sy pun penyakit sama ngan akak.. suka tgk org pakai.. teringin tp bila kita pakai cam tak semengah je.. hehehe

ahkakbatik said...

gelang hang sebijik gelang zebra jota2 bikmama tu ha... kelas ko yana...

アヌムちゃん said...

Bestnya org dpt bonus :)

Aaa tak dpt nak invite la sbb x bg emel.boleh bg emel blog tak..reply dkt page ni je.nnt dh dpt sy invite k :) tq

ariana said...

betullah ada org kata..shopping ni satu terapi minda jg..hehe.
lawa gelang tu, dah lah murah..dpt free gift plk..:)

maya amir said...

beli gelang, boleh dpt free gift..wahhh sudah bagus ini machiam:) hehehe...

mama maman said...

@ahkakbatik:
wah-wah... lama eks cuti berblog..:)
mana ada nmpk juta2... kot2 org tgk pun menyampah.. besi buruk eks..:)

@Anum:
bonus celah gigi je.. tp ok la kannn...:)

jgn lupa invite tau... nih email kita.. mmaiman765@gmail.com

mimie hamdan said...

mmg ilang stress kalau bersopping kann... hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...