Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, April 4, 2012

Kaw kaw Burger di Puchong Utama ~ Dah try dah.. T__T

Salam..^_^

Yes.. sapa2 yg tak sanggup nak beratur panjang.. sila la ke Lokas Makan, Puchong utama. kami dah try dah.. hehehe... tu la sapa suruh bising2 ckp kena beratur panjang.. mama tak yah nak beratur de... kih..kih.. #berlagak eks.. peace..


smpi2.. benda tuh yg menarik minat dia... huhuhu..
rm5 per-entry.

tu dia.. beratur ke..?? takde la lama.. kejap je.. hehehe
ni pun time lepas kitaorg order. tiba2 ramai jap2 tu lak.. :)

nih burger kaw double papa punya

ni mama punya. single and avalaible.. awww..
lapar tak ingat mencubit roti.. hehehe.. lupa nak snap pic.. #pitam lapar.. hahaha


burger kaw kaw kat Medan selera Lokas Makan, puchong utama
pernah msk jjcm dlm bulan lepas kot.. masa pengacara dia Qi lagi..
tp ms tuh burger kaw kaw blm ada.

Burger kaw kaw nih baru buka pada 31hb March (masa mama dtg mkn br 3hari buka.. cepat kira hari apa mama gi terjah sana.. hehehe..)

Pada kami (mama dan papa, maman tak makan.. dia sibuk berpeluh kat tmpt mainan tuh..) biasa2 je rasanya.. tah la.. mungkin tekak kami nih jenis org semeskin kannn... nak2 mahal lak bagi kami jika nak dibandingkan ngan burger biasa kami beli pasar malam atau ditepi jalan tuh.. hehehe.. atau jugak kami nih tak reti nak menilai keistimewaan burger dia tuh.. hahaha.. jgn marah ye bg peminat burger kaw kaw.. nih pendapat kami yg semeskin ye.. yg kayo2 tuh mungkin rasanya mewah kot ngan cheese tuh.. tah la.. bg mama burger tuh kalu dah sejuk tak sodap dah psl ada cheese tuh.. nnt keras tak ingat la kot..

Ok kalu nak gak rasa..eh... silap... mmg patut pun rasa dulu br judge ye dak.. baca review mama mmg belum tentu betul kann.. sebab kita kan ada tekak masing2. lain kan tuh. sila la berkunjung reramai kat medan selera lokas makan kat puchong utama... selain ada burger kaw kaw ada je makanan lain.. nak2 kalu yg suka karaoke.. boleh je layan jiwang satu dua buah lagu.. hehehe..

Khidmat masyarakat tidak berbayar ye. hehehe.
Bye. smpi jumpa lagi.


~Bg yg pernah rasa dan berbeza pendapat ngan mama.. sila2 la bg komen kat sini eks.. kot2 masa mama rasa aritu mama bawa tekak yg kureng sihat.. hehehe..
#mmg pun kureng sihat haritu... hehehe.. ~


Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

 muah... muah.. ;)


****************************

16 comments:

kakchik@ella said...

KC tak penah lagi try tpi dah baca review dari 2, 3 org blogger. ada yg kata best .. ada yg kata biasa2. InsyaAllah 1 hari nanti KC pun nak cuba.

Aidah said...

Bagi orang yang allergic dgn cheese macam akak ni, tengok jelah. Ada duit ke tak de duit tetap tak boleh makan, yana. Tapi banyak lagi rezeki lain yang Allah bagi. Alhamdulillah.

mama maman aka yana said...

akak.. sy tak pernah tau yg ada org alegik ngan cheese.. sian akak eks.. takpe byk lg mkn halal boleh mkn ye.. :)

msredcheesecake said...

Sedapnya bege...sya pencinta bege pencinta cheese....

Maya Mayana said...

jauh sangat la awak...kita kalau mkn apa time lapor semuanya sedap :)

Anonymous said...

harap kaw-kaw jer laa .. + ada menan utk anak2. gerai yang lain kat situ hampeh mendukacitakan ...

nifalnin... said...

sy x pernah lg mkn beger kaw kaw nih.. tp dah mkn burger bakar rawang jer.. maybe rs lebih kurang sama kot.. tp bg sy klu beger bakar rawang tu rasanya biasa2 je kot... cuma daging tu je yg dibakar n tebal.. so, ade kelainan skit la kat situ...

mrs adam said...

owh baru tahu ada bege kaw kaw ni kat lokas mama tu,husband lepak kat situ tak bw saya pun,cuma ty nak kirim ape.hee.xpe nt leh ajak dia g situ jugak

Zaidong said...

nak tanya..ni burger bakar yang sama kat wangsa maju tu ke?....

mama maman aka yana said...

Zaidong..>>> dengar citenya.. mmg cawangan dr wangsa maju la nih.. :)

Zaidong said...

owh....ok jugak ni.puchong tak jauh sangat nk pergi berbanding wangsa maju tu...kt sini kene beratur 3jam jugak ke?

mama maman aka yana said...

zaidong..>> takde nak beratur2nyer.. relax je..:)

Zaidong said...

actually.....kt belah mana kedai beger ni? sy google tak jumpa...hehe

mama maman aka yana said...

Zaidong..>> dia dekat ngan flet/perumahan je.. tepi jalan.. boleh jumpa carrefour puchong dulu.. kedepan sikit sure jumpa punya.. :)

Zaidong said...

owh...okey..tq.

Sheikh Papa-NtiQ said...

Hi mamayana....saya baru jer upload pics dalam blog masa makan ngan famili kat Burger Kaw Kaw branch Puchong. Memang betul ramai orang. Masa tu takde kasik nombor so kene la beratur...
Senang2 tu jengok la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com konsep pasal makan jer 100% takde topik lain.
Kalu sudi tu follow yer blog saya TQ, TQ, TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...