Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 24, 2012

Rupa 'baru'

salam...^_^

masuk blog, perasan nih..


nak kena tukar 'rupa' baru april nih eks.. tp mama buat donno je.. hahaha.. last2.. buka blog pagi nih.. ok jew lg.. buka ptg nih....

sudah tukar meh.. hahaha..





~Bertabah la nak faham dan reti update blog guna format baru nih.. huhuhu.. sure korang terer kannn..~




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... 


muah... muah.. ;) 


 ****************************


14 comments:

Aziela said...

Sama juga.... Last2, revert balik pada yg lama. Gagal lah nak memahami.

sW33tdARLiNG said...

ada orang cakap boleh tukar balik dengan format lama...

Qhaifa Nur said...

saya pun baru buka blog...tengok dah ada perubahan tapi dah tukar ke yang lama...tak suka yang baru...

wahida said...

aku punya automatik dia tukar masa aku sign in blog semalam...tak suruh pun dia tukar, dia tukar sendiri...nyammmmpahhhh!!

eh, tapi aku suka la version baru ni...lagi mudah aku rasa...

kakcik said...

Kakcik tak suka yang baru tu sebab kakcik tak boleh nak buat catatan melalui hp cokia kakcik. :(

~ yus ~ said...

sama, dia tukar sendiri, tp saya pi tukar balik kepada yang lama semula..hihi

Hanis Azla said...

akak pun pening2 semalam nak guna dashboard baru.. sudahnya akak tukarkan balik ke dashboard lama.. baru puas hati..

Aju Mohit said...

aju dah lama guna yang baru, lelama ok dah nnti mamayana...

Cik Nur said...

cik nur tukar yang muka lama balik..yg baru sedikit pening lalat..huhuhu

LYAfrina said...

lya pon suka rupa baru ni.brterabur sgt rasa..n blog jd berat n lmbat loading.. camner nk kembali pd old version yer?? leh share x?

Bui Junaidi said...

MULA2 AGAK RASA KEKOK DGN YANG BARU NI TP LAMA2 RASA BEST PULAK..HEHE

Bui Junaidi said...

MULA2 AGAK RASA KEKOK DGN YANG BARU NI TP LAMA2 RASA BEST PULAK..HEHE

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is tukaq kadi yang lama balik (^___^)
klasik itu lebih2 nilainye... hehe

maya amir said...

Mule2 konpius gak tp lps tu, faham sket2..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...