Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 5, 2012

KhamisKu


~Salam~

Mood hari ini aku
[izinkan mama mengunakan ganti nama aku]
seronok
mengadun warna pakaianku
indahku dengan wangianku


Bahagia jika sepanjang masa begini
perjlnan indah seperti yg di cita
Tp seketika..


[jem like the hack]
*hahaha


Tiba2 dtgnya sakit kepala
Aku tutup tingkap kereta
dan psg penyaman udara
Huh huh sejuk sikit

Tp sakit kepala ku tak lega
Malah bertambah berdenyut2


[wlpun ada yg tak suka aku letak pic.. apa aku kesah.. ]


Tp wlpun dah smpi.. Dah setel parking
Masih belum kuar keta

Pasai pa..?? Pasai dengar ziana zain kat hotfm.. Auuuwww.. mmg minat kat ziana dr dulu2.. Hehehe
Mak rasa cam nak gugur jantung dgr lagu putus terpaksa.. Aduhai..

Terimbas kenangan2 ms bljr dulu2..hihihi

'Terpaksa jua ku undur.. Diri..
Terpaksa jua ku undur diri...'
Awwww

Dah nak kuar terdengar lak panggilan hangit..
Kih kih..
Lmbt dol.. Lantak la..

Boleh..?? Hahaha


~sambungan 'permintaaku'...~



Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

 muah... muah.. ;)

****************************


4 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

sabar kak.. jem tu dh semestinye...
kita pun dgr hot fm pagi td.. nak tungu panggilan hangit, tp bila tngok jam dah hampir pukul 9 tak sempat la nak tunggu...

pena rozie said...

sempat lagi dengar lagu...

Sharinginfoz said...

memang tension kalau jem jem kan

munna said...

mmg tak best klu jammed... nasib baik kat sini takde masalah tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...