Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, April 6, 2012

Gurau la sgt..

Salam...^_^

wlpun sakit dileher tetap nak update blog.. huhuhu

Tadi kuar gi klinik cr ubat dan mc.. harus ye.. tak tahan...takleh tunduk atau pusing kanan.. aduhai.. Balik dr klinik sempat lak singgah kedai.. beli my fav.. nak tau ape.. hehehe



kalu org tak tau gak apa benda nih gak... mama blh ckp.. 'sian dia' hahaha



perasan tak gelap je.. psl skrg suasana mendung.. nak ujan uols.. sementara nak habiskan entry nih.. akan hilang lg 2 biji pisang dr sikatan dia tuh.. hahaha.. i like..:D

tp papa call.. ada urusan yg penting.. kunun2nya mama nak kena email satu doc kat dia tp doc tuh kat office mama.. so mama ckp la mama kat umah skrg, takleh nak email.. dia mati2 tak caya.. so sad.. hahaha.. pastu mama bbm ngan papa... 

Mama : papa tak caya eks mama kat umah.. hahaha....

papa: x... tencing (tipu)

mama : hahahaha

papa : lempang nak

mama : xbaik lempang.. kata suami yg baik..

papa: hehehe...baik neh

mama : yo la..

papa: nak makan apa syg mlm neh..D1 ker...ckp2

mama : blh ke..??

papa : bolehhhhhh

mama : mama sakit2 nih.. nak gak dimanja2.. huhuhu

papa : huhuhuhu


romantik tak..?? hahaha.. sengai ada la kann.. ada ke tak caya binik sakit nih.. ingat mama nih superwoman kot.. 




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... 

muah... muah.. ;) 


 ****************************

1 comment:

pena rozie said...

I like banana... hi3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...