Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 10, 2012

Gatal tangan

Salam...^_^

Sunyi je blog nih kann.. semalam mc lg.. cam dpt ganja uols.. mengantuk tak sedarkan diri.. tak hengat nak keja uols.. dasyit kannnn

Gi klinik semalam.. doktor ckp maybe efek dr ubat release muscle kot.. ubt tuh mmg mengantuk.. tp mungkin ubt tuh cam tak rasi ngan mama so org mengantuk kejap je mama mengantuk lama.. hehehe.

Hari ni lak.. mama gatal2 jari jemari runcing mama.. aduhai.. nak menaip tuh cam tak selesa.. nak mengesek jari je.. guano tuh.. hahaha.. #nak mc lg kah..?? hahahhaha


pic pinjam dr google.


org kata/percaya.. kalu gatal tangan kanan nak dpt duit.. gatal tangan kiri nak kuar duit.. betul ke..?? depend gak kannn.. masalahnya.. mama gatal dua2 belah.. mcm.. dapat duit dan akan kuar duit.. masuk asap kuar asap.. hahahha.. tak besh kann.. sian mama.




~Busy la skrg.. maklum la asyik mc je.. bertimbun2 kejo tak siap.. huhuhu... nnt bila free kita jejalan lagi kekawan ye.. nak reply komen pun dok sempat.. sori naik lori ye..:) ~





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

7 comments:

Cik Anis Nisa said...

nak dpt rezeki jota2 kot..hehe..:)

Aidah said...

Muscle relaxant memang buat orang mengantuk dan kadang2 macam mamai pun ada jugak. Akak memang biasa dgn spesies ubat tu sebab maklum dah tua, selalu sakit sana sini. Tapi akak ni jarang jugak ngantuk walaupun doc kata ubat tu boleh buat ngantuk. Tak best tau.

mama maman aka yana said...

Cik Anis Nisa..>>> kalu jota2 RM alhamdulillah.. jgn yg rupiah ya.. hahaha..

Kak Aidah..>> bukan akak je yg tua.. sy pun sama.. realitinya sy rasa cam sy nih dah org tua je.. hahaha.. sakit je nih..:)
mmg mengantuk giler ubat tuh.. sy takut nak ambik lg.. karang tak sedar2 lak.. aritu pun sedar2 kul 11pg.. tuh pun cam mamai.. sy cuba mandi bg segarkan badan.. bahaya sungguh..:)

diana said...

saya pun gatal2 tangan..tapi bukan tangan je..satu badan sampai ke tapak kaki..
heheheh...tapi bukan nak dapat duit..nak dapat baby je..hahhah

siti murni said...

Ambik masa bertenang..rehat-rehatkan diri..langsaikan kerja tertunggak..nanti pi jalan2 nooh...

mama maman aka yana said...

diana...>> beshnyer nak dpt baby..:)

mama maman aka yana said...

siti murni..>> hati dan akal dok berkira2 nak blk kg nih.. rindunya kat tok ma.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...