Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, April 23, 2012

Impian

Salam..^_^

Nape tak update arini..??

Cam ada yg tanya kannn.. hahaha. Harini mmg teringin nak update cam biasa.. tp takde benda nak update.. Cite pasal intiview..?? Hhhmmmm.. ok. [harap org tak jelak ye.. cam mama sorg je gi intiview dlm donia nih.. ahaks..]

Hari khamis ptg.. tipon tokma minta restu.. boleh dia tempelak blk... 'buat apa la nak cari keja lain.. karang diorg kasi gaji lagi rendah..' aduhai. bukan nak bagi kata2 semangat.. cam mendoakan je nih. sedih tau. pastu tok ma pesan, minta2 restu pun, diri sendiri pun kena buat gak.. buat2 la bangun malam buat solat hajat dan istikarah.. hehehe.. ok. dan mlm tuh ai did.. alhamdulillah rasa tenang.

Hari jumaat, papa hantar mama.. maklum la mama tak reti sgt jln. fail habis org kata. elok2 mama boleh dtg awal utk intiview karang mama datang dengan kelam kelibut psl salah tmpt. sian kan.

Kami sampai awal, lepak dan sarapan buat kali kedua. Pg2 sebelum tolak ke tmpt intiview kami dah singgah sarapan. saje kuar awal wlpun mama intiview kul 10.30pg. Dekat kul 10pg, mama ajak papa gi terus company tuh.. saje kunun2 nak tunjuk muka datang awal. nak impresskan penemuduga la katakan. sudahnya kena tunggu jugak psl diorg ada meeting. huhuhu. ada la masa nak lepak2 smbil sekondeng suasana office-to-be. hehehe.

Bila habis je meeting, terus je MD panggil ke bilik office dia.. ramah je dia. kelam kabut nampaknya dia.. mungkin sebab dia tak sangka mama dtg awal kot. hehehe. Suasana masa intiview sungguh santai dan tak rasa cam kena intiview je. sungguh relax. cara dia ckp tuh cam ai nih dah staff dia dah.. hehehe. boleh gitu..??

Dia janji akan call by monday utk dia kasi tahu gaji yg dia nak tawarkan utk mama. mama just ok je. dlm hati berharap ok la kann. tiba2 petang jumaat tuh jugak dia call nak tawarkan sekian-sekian gaji, sekian-sekian alaun dan sebagainya la. tak sangka betul. alhamdulillah.

Hati pun tenang dan sekarang nak fokus utk letak surat berhenti je. insyaallah mama nekad nak ambik tawaran tuh. wlpun kena belajar benda baru, harap2 seronok la kann. so doakan tau. kih..kih.. brp kali nak minta doakan jew kannn.. ampun.




pic frm google.






Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

4 comments:

siti murni said...

tahniah ya...:)
good luck kat tempat baru..semoga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan..insyaallah. :)

diana said...

Alhamdulillah..segalanya dipermudahkan...tahniah..>:)

miloais milo said...

tahniah
dan good luck - harap2 uols gembira lah nanti kat tempat baru tu...

mama maman aka yana said...

Siti murni, diana & miloais..>> thanks dearest..:)

moga2 berkat dr doa kwn2 mama akan bahagia kat tmpt br.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...