Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, April 2, 2012

Large Rec | Dah tau dah..;)

Salam...^__^

Semalam blogwalking nan ado.. ada yg sempat tinggalkan komen dan ada tak sempat.. bukan taknak.. broakband tah apa2 tah.. slow semenda.. mungkin harus ada tindakan dr mama kot.. kena tukar eks..

kekadang bila tgk org yg otai dlm dunia blog menayang BE diorg kann.. sayu hati mama.. sebabnya BE mama nan ado. lama dah tak tgk. malas nak sendu sedan. poyo kannn. tolon la. hahaha.. #mama gurau je tau.. jgn la ambik serius eks.. kih..kih..

mama berbelog pun suka suki je. so tak dpt apa pun takpe. #tipu la.. hahaha. 

ok. setelah sekian lama tak check BE kann. so cuba la semalam. BE as usual. ada la sikit. tp lambat lg la nak boleh redeem punya. hahaha. tp mama terperasan lak ngan benda nih.


mama tertanya2 la apa benda la maksub large rec tuh. nampak kan. kureng bintang dia dr yg dua tuh. mama pun godek2 la kat google apa benda maksubnya benda tuh kan. hehehe. jumpa la jugak kat LINK ni. dah lama dah pun entry tuh. tp membantu la jugak. hahaha.

maksubnya :

large rec utk ads yg ade kt atas post yg petak tu,
leaderboard utk ads yg atas sekali (kat atas header),
skyscraper utk ads yg kat sidebar.

so faham la mama yg blog mama nih kurang mempamerkan iklan nuffnang kat petak post. huhuhu. rasanya ada je kannn. tp ada gak yg nan ado. terima ngan hati terbuka. janji mama dah faham dah. hehehe.





~Kawan2 pun perhati2kan la kat BE memasing.. kot2 boleh cari idea nak membaiki kekurangan blog kita memasing.. kannnn... So terjah nuffnang sekarang. ;) ~





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... 

muah... muah.. ;) 


 ****************************

8 comments:

Izan said...

hihihihi.. selalu tengok jer.. walaupun hampa.. tapi senyum jer laa.. :)

Kakzakie said...

Kakak tak pasng iklan pun Yana...

ajumohit said...

Lama dh x dpt BE tahniah ye yana

mama maman aka yana said...

Izan..>>> kannn.. hahaha.. senyum je..:)

mama maman aka yana said...

kakzakie..>> kami yg pasang nih pun ngan niat jahat kak.. nak duit je.. materialistik sikit.. hahaha.. takpe kalu taknak psg pun.. free from thinking eks..:)

mama maman aka yana said...

aju..>> ala nih pun bertahun aju nak dpt seringit dua.. hahaha..

msredcheesecake said...

rezeki tu.... hheee

miloais milo said...

BE nan hado.... so lantak pi lah.... ekekekekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...