Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, March 31, 2012

Blogwalking sampai lebam

Salam..


pic frm google.


kekadang jika mood ok.. terasa blogwalking tak pernah puas.. rasa banyak lagi blog mama tak terjah.. mama nih tak kesah blog apa sekalipun.. mama terjah je.. hehehe.. kalu besh mama akan byk kali la ulang alik kat blog tuh.. hehehe.. kalu perlu mama nak follow semua blog yg mama terjah. tp uols tau kann.. kita dpt follow blog dlm 300blog saje uols. hehehe. so kena la jugak bertahan diri ye. hahaha

mama kekadang terasa sesat dlm banyak2 blog yg ada kat dlm dunia internet skrg.. gamaknya terasa nak mark je... mama dah being here.. like tulis nama diatas batu gitu.. cumil kannnn... tp selalunya tinggalkan komen je la.. tanda mama dah pernah dtg blog tuh.. depend la kot2 tuan blog tuh sudi terjah balik blog mama kannnn... tau blog mama biasa2 je.. tp mama syg blog mama. hehehe.

manis tau jika dpt berblogwalking dan dpt blk kunjungan balas dan dpt lak berulang-alik sesama blog. aduh sungguh indah. hehehe. nak2 kalu uols update blog semanis tuan blognya. kih..kih.. lg manis jika blog mama tersenarai cantik kat bloglist korang2... huhuhu.

tp bila sudah kekurangan masa. terasa mama tidak adil utk tidak terjah blk blog kawan2. kekadang komen2 pun tak sempat nak reply. sedih tau. mama suka org reply komen mama so pasti la mama pun nak layan seperti mana mama nak kannn... maaaf berjuta2 lemon tau. kekadang jika lambat sekalipun mama cuba reply tau. selalunya tak juga la sempat reply. huhuhu.

Terima kasib buat kawan2 sudi tinggalkan link kat Sharing is Caring atau kat folder Blogwalking Me. mama sebenarnya ada projek tertangguh psl folder tuh. mungkin jika betul2 mama berpeluang meluangkan masa pasti setel gak idea yg dok ada dlm kepala nih. huhuhu. nak kena belek banyak kot br menjadi. almaklum la tak le reti sgt bab2 it nih.. hehehe.




~Pagi2 uruskan urusan rumahtangga, penat tp kena buat gak kannn... ada ke yg faham..?? 
Happy weekend uols...~




Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... 

muah... muah.. ;) 

 ****************************


5 comments:

Scarlett O'Hara said...

Blogging boleh hilangkan penat dan stress.

DrSinga said...

saya 'tulis nama atas batu' kat sini ek!!
:)

Dinas Aldi said...

Salam kenal Yana. Akak pun suka kunjung mengunjung blog ni. Selalunya kalau la akak tak sempat reply komen, akak akan blogwalk, balas kunjungan gitu, insyaallah selagi terdaya. Blog akak tak payah follow pun, yg penting dapat kawan baru. Terima kasih sudi ke blog akak naa :)

azieazah said...

Betul, bila ada mood memang semua blog yg tersenarai kita cuba nak masuk semua. Baca dan komen entri2 lama yang terlepas.

Tapi bila sibuk dan takda mood, blog sendiri pun terasa hambar jer... Adeh.

::CIK LYNN:: said...

cik lynn pn nk BW ni...tp masa sgt xssuai...sem skrg ni btol2 sbok...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...