Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, March 26, 2012

Langkawi - Day 3 Part 5

Salam..^_^

Hari tu, 17hb March 2012 ialah jatuh pada hari sabtu dan haritu ialah hari maman dilahirkan. hari mama dpt status sebagai ibu. Dah masuk enam tahun meh... sudah besar meh.. sudah boleh panggil abang meh.. :)


cuba kaver mulut tuh.. nmpk gigi takdo. hahaha


Malam sebelum, kami tunggu smpi kul 12mlm tepat dan sama2 wish happy berday kat maman. sweet kann.. dia senyum manis dan ckp terima kasih smbil hug all together. happy sweet moment. #Not so dramatic tp sipi2 la sikit.

Pagi2 siapkan apa yg patut. kami check out awal. Gi cari sarapan dan terus drive ke dataran helang. wajib gi situ tau. harus berphotogonik sikit2 situ. hahaha.


ensem tak saye..?? ensem kannnn..


bye langkawi. ada rezeki kami repeat lagi. hihihihi.
nmpk sgt muka mama ngah menahan gerun.. kannnn


tp so say. bag plastik yg kunun2 dijamin tak koyak, koyak jugak. nasib takde barang jatuh dlm laut. huhuhu.



Sepanjang percutian kami nih. mama syukur sgt. alhamdulillah. takde benda2 yg menyukarkan kami. smooth like a soap. eh.

Dah setel smpi kat kuala perlis tuh, ambik keta dan gerak ke kuala nerang. jejalan umah sepupu papa. diorg sibuk mengajak. so bila smpi utara nih, kami tawpau sekali melawat saudara. kalu dak tak smpi dah. hahaha.

Tidur semalam kat sana dan esok pagi (ahad) tolak balik puchong. alhamdulillah wlpun jln banyak keta tp takde terganggu sgt perjalanan kami. mungkin sebab tolak awal kot. maklum la hari isnin anak2 dah nak start sekolah kan. memasing mak bapak dah balik awal kot buat persiapan anak sekolah.


~Seronok menbahagiakan insan2 tersayang. nnt kita repeat lg eks. hehehe~


Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... muah... muah.. ;)

****************************


6 comments:

Kakzakie said...

Dah kerjapun dan segalanya indah dalam lipatan kenangan. Maman lagilah sambut birthday di sana. Mesti seronok dia...

fizafantagirO said...

happy birthday maman =) sonok berholiday ak ^^

Aidah said...

Happy belated birthday maman. Seronok gi langkawi kan. Tapi panas amat kat sana. Terik semacam. Akak tak larat betul nak jalan2 ke pantainya. Sampai rumah rasa rugi pulak.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

happy belated birtday maman..

azieazah said...

Langkawi memang best dan sesuai menjadi tempat lawatan bila cuti. Semua orang suka bercuti...-

azieazah said...

Ops! Happy Belated Birthday MAMAN. Moga menjadi anak yang cemerlang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...