Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, March 6, 2012

Kedegilanku

Salam...^__^

Mesti korang pun penah degil kannn.. hahaha..


oopppsss.. lebarnyer la.. binik sapa la nih... hehehe


Kisahnyer gini..

Mama berkenan ngan baju diatas... blaus cotton.. suweet sgt... hihihi.. jurujual tuh dah ckp dah.. blaus nih size dia cam kecik dr biasa.. kiranya kalu size XL tuh dah jadi L la.. tp mama ketegaq.. hahaha.. nak size L.. sedangkan patutnya ambik size XL... tau nape mama taknak ambik size XL..?? sebab takleh terima yg badan mama dah masuk kategori X dah... seng kannn... hahaha.. takleh terima kenyataan yg ai nih dah gumuk.. hahaha.. sedangkan dah byk kali bdk yg jual tuh dok ckp size blaus nih kecik.. nak jugak size L.. dan pagi nih bila pakai.. hahaha.. padan muka.. muat la tp sendat dibahagian tertentu.. hahaha.. yeah.. ketegaq la kannn... org utara faham la ketegaq tuh apa kannn... hahaha... ore kelate nak kecek utaro.. mcm2 yana nih... hehehe..

honestly, sejak dulu (zaman anak dara la) badan mmg takde naik sgt.. kalu sekadar naik pun cepat je turun.. smpikan nak cr bj atau seluar punya la banyak.. siap size s tuh siap longgar lagi.. hahaha.. sekarang... hampesh je.. banyak helai baju yg sendat dan ketat tak mampu nak pakai.. hahaha.. kalu pakai jugak pun sendiri malu ok.. hahaha.. nnt kena gelak ngan maman je la.. mama tak malu eks... hahaha..

Gamaknya blaus nih pun boleh pakai sekali dua je la.. kecuali usaha menguruskan badan kembali kencang... hahaha.. malas nyer la nak diet.. lapar semenjang ok.. tak reti nak makan sikit.. sikit2 pun sepingan gak habis.. hahaha.. dlm otak asyik lapar.. lapar je.. kebulur sungguh.. hahaha..



~Any idea... utk celebrate berday maman yg ke 6 katne..??
 kebetulan time cuti sekolah... berday maman jatuh pada 17 march nnt... hehehe..
ajak papa jalan2 cari pasal eks... besh gak kannnn...

#sapa yg sambut berday nih... biasa.. mama yg lobih.. hahaha

 
Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************


11 comments:

Mama Likha said...

kalao tgk dr sisi depan ni, cantik jerrr mama maman hehehe... blouse pun sweet sgt....

ariana said...

ok je muat tu..:)
cantik warna baju tu..lembut je..

Tak lama besday Maman ye..Cpt Mama fikirkan nak sambut kat mana tu..hehe

mama maman aka yana said...

muat2 nih tau.. kalu duduk mmg kena tarik nafas panjang.. hahaha

Aku Ibu Muda said...

nmpk muat2 cantik je yana....

mama maman aka yana said...

hahaha.. kiranya korang2 tertipu oleh kamera la eks.. tuan dia dah separuh nyawa menahan napas.. hahaha

mama maman aka yana said...

aduh.. mekasih..:)

ngah pening nak jejalan mana lak nih.. nak kena kira bajet nih.. hahaha.. biasa la bajet ciput..:)

Kakzakie said...

Kain cotton memang kadang ada jenis mengecut bila dicuci... tapi kakak tengok masih ok lagi Yana pakai.

Dah 6 tahun maman masih belum beradik lagi.

sue zainun said...

ok jer tgk dari picture kat atas..
hmmm ajak jalan2 cuti2 malaysia..tak pon wat kat umah pon ok..

diana said...

saya tengok macam ok je..
sesuai..:)

Ms Velentine said...

cntk lh...

Mrs Lurve said...

ehh cantik! nmpk sweet jer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...