Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, March 29, 2012

Kosong


Salam uols..

Sari dua nih.. kejaan banyak yg sudah ringan.. makna lebih senang ialah mama ngah byk free nih.. tp dlm free2 pun mama ngak ada idea nak update blog.. banyak yg lebih emosi dr waras. huhuhu. sengai semacam je. cam kita sorang je ada dugaan hidup eks. puuiihh.

Senyum.

Mama cuba blogwalking, tp terasa ada kekurangan la wei. tak faham gak mengapa.

Pastu mama layan youtube. tgk ustaz azhar idrus. pasal masalah wanita cipta la wei. banyak betul feel wanita nih kann. hehehe. dpt ilmu dan cuba nak praktik kan. insyaallah.

 pastu jumpa lak lirik nih.. cam kisah kita lak.. kosong by najwa latif. huhuhuhu.

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu

Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa
Kosong…kosong

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku
Kosong…kosong

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan

Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Kosong… kosong



~Apa la mama yana merepek nih wei.. maafkan aje.. saje2 nak update jugak.. ahaks..
kot2 boleh up sikit trafik nan ado blog mama yg picisan nih..~



Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... muah... muah.. ;)


****************************


8 comments:

insan_marhaen said...

weii... 2 minggu lepas ustaz azhar idrus datang berceramah di masjid negeri pulau pinang. ramai sungguh weii....

puluhan ribu!

Qaseeh Tolia said...

Lantak pi la Mama oo...Blog kita ikut kita la..asalkan tak dak unsur yg tak disenangi dan sakitkan ati org..Agree???

azieazah said...

Memang ada ketika kita akan blank tak tau nak update apa, kan? Masa tu rasa nak berenti menulis pun ada....

mama maman aka yana said...

beshnyer dpt dengar ustaz nih secara live.. terbaik la wei..:)

mama maman aka yana said...

ziana..>> kannnn.. kalu org tak suka pun apa blh buat kannn..:)

mama maman aka yana said...

kak azie..>> yup.. rasa cam hampehgas je.. hahaha..

Liza @ Adzriel AB said...

ini mesti tengah bosan ni... he..he..

msredcheesecake said...

kosong2 pon berisi gak... hheeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...