Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, March 9, 2012

Orang tu dah ada uban.. ahaks

Salam..^_^

Hari minggu lepas.. kami takde kuar pun.. dok umah mantap2.. hehehe..  so sambil baring2 tuh terpandang cam uban je kat kepala org tuh.. hehehe..



nmpk tak... hehehe


cuba teka sapa yg ada uban.. hehehe..

yg pastinya not me or maman..




~Note for papa : Papa yg perasan mudo tuh dah-dah la berdabik dada.. bukannya arah ke mudo dah kita nih.. hahaha..






Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... muah... muah.. ;)


****************************



7 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...growing old together...so sweet.:)

msredcheesecake said...

saya pun dah ada grey hair.... hehehee....

::CIK LYNN:: said...

hehe...bbf cik lynn pn dh ada uban...bru 20an tu..=p

Dabel Aa said...

ada org kata grey hair ni tak semestinya tua tapi banyak fikir.... kt kolej dulu kalo budak2 bijak, mesti banyak uban.,..hehehe

ariana said...

biasalah tu..tp jgn sampai papa maman tahu cara nak hilangkan uban dia tu..kalah maman nanti..semua rambut jadi hitam berkilat balik..hehe

Diyana Norman said...

hahaha dah tua dahhh

Aidah said...

Akak masa awal 30an dah beruban tapi baru nampak selai selai timbulnya. Sekarang dah berhelai2, akak tak kesah lagi dah.
Tapi yana, orang lelaki beruban tak pe, nampak macam ala2 datuk, tan sri je. Hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...