Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, March 21, 2012

SPM

Salam..^__^

Sapa ada adik ambik spm thn nih??.. skrg adik mama ngah berdebar2 nak tau result dia. Td dah call tp dia belum gi ambik lagi. katanya result tak smpi lg. lambat kot maklum la sekolah pendalaman kann.

Cakap ngan tok ma. tanya perasaan dia. tokma ckp tokma redha je. rezeki memasing.

Kepochi kannn.. sedangkan dulu sikit punya marah kalu org nak tau result kita. hehehe.

berdoa saje la bila sudah berusaha. pic frm google.

Buat adikku, Amirul husni. Kalu tak mampu terbaik, jadi insan terbaik buat ma dan abah pun dah ok. Kejayaan dlm spm bukan penentu segala kejayaan didunia dan akhirat. Insyaallah. Laluan kehidupan setiap insan tak sama. Minta2 jadi org berguna sudah.



~Cepat masa berlalu, masih lagi teringat2, bawa dia gi kb, seret kehulu kehilir hanya kerana nak jumpa 'buah hati' masa tuh. ahaks.
Sweet memory.~



Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau... muah... muah.. ;)


 ****************************


3 comments:

Cik Adieb said...

SPM teda,PMR ama STPM ada :D

miloais milo said...

moga heols lulus dengan cemerlang ye....

eelobor said...

wah.... adik amirul dapat berapa yer?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...