Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, April 2, 2012

April sudah..T_T

Salam..

Cepat masa berlalu.. kannn.. dah msk april nih.. dah ada 2 entry dah eks.. hahaha

Jika diikutkan perjanjian dulu.. bloglist utk segmen BA akan berakhir bulan april. so mama pun fikir mmg patut la dilucutkan bloglist tuh.. mama perasan ada dua tiga kerat je yg sudi terjah kat blog mama.. mama pun ada jugak terjah kat blog diorg.. hehehe.. so maybe diorg pun dah pun lucut dah bloglist tuh kann..

sayonara bloglist BA april 2012. mungkin patut mama pun mengudate bloglist mama. mama perhatikan blogger otai takde la letak bloglist berlambak2 cam mama. ahaks. mama letak pun psl nak senangkan mama blogwalking. kan mama suka blogwalking..:)

ke ada yg membantah.. bantah ai update bloglist yg ado. bagi senaraikan blog yg ala-ala fames dan yg selalu ai terjah je... ahhh.. feeling2 cam blogger yg famer la kannn.. hahaha. sian sungguh kau yana. tet.




~Skrg bawa2 bergurau nak jadi blogger fames.. mana tau masin mulut kannnnnn...~


Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...


muah... muah.. ;)


****************************


2 comments:

jeBateja said...

Wahhhh...den pun nak kemas kini bloglist laaaa.....ada yg berbulan2 tak update...kasi buang lah kan...kan...kan...ahakz

insan_marhaen said...

bermakna, sudah 1/4 tahun kita melalui 2012...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...