Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, April 14, 2012

Backlink, SEO, Follower & Trafic

Salam...^_^

Berblog utk suka-suki. berblog merapu takdo isi. tp berangan nak BE juta2. boleh..?? boleh blah ye dak..??

klik kat pic utk lebih jelas..

Backlink.?? apa kebenda nih wei..?? hamba tak faham nih.. guano wei.. ada yg boleh terang sejelasnya..??

SEO lak gapo wei..?? sebijak pandai mama la kann.. SEO nih rasanya ketua syarikat la.. kan selalu dlm drama melayu gak.. bergaduh/berperang nak berebut nak jadi seo syarikat.. mahal berkalih gaji seo nih kalih. hehehe.

Setakat follower toh faham la.. org yg follow blog mama nih.. tp tak tau la follow dengan setia atau tidak. aduhai. #mama setia kah..?? huhuhu

Traffic blog.. nak la kalu boleh up trafik gak tp kalu nak kena bayar.. tak nak arr..




~Ngak ada idea update blog.. spam pun boleh guna buat entry kannnn... ~


*kalu yg sudi terangkan maksub2 pertanyaan mama diatas.. amat2 mama hargai. mmg tak faham sgt pasal benda2 yg mama boldkan kat atas.. tq in advance.





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************


10 comments:

mamaNoriz said...

oh, saya tak layak nak terangkan sbb sy sndiri terkial-kial psl ni...

tpi sya pun ada gak dpt komen si Anon tu...apa2 je...hehehe

shark said...

salam kenal dari saya :)

insan_marhaen said...

IM selalu check SPAM. Kalau hat merapu tu IM reject.

Tapi kalau yang beri komen walaupun pedas dan tanpa nama, IM biarkan saja...

kita kena open minded!

diana said...

nak cerita pun,panjang kisahnya...
heheheheh

ariana said...

boleh google kat internet kalau nk tau lebih jelas yana..nk terangkan kat sini pun susah..:)

Iena Eliena said...

salam:)

kalau xsilap cik iena backlink tu link blog kite yg org share kt mane2 blog or website..

bnyk backlink tu maksudnye bnyk org share link kite

kalau kite bnyk backlink
so ade kemungkinan blog kite senang la nk jmp dlm google search

ehh tp ni ikut kefahaman cik iena la
xpe nty cik iena study dlu

menarik gak isu nie:)
blh same2 blajo(^_~)

jom join http://www.ienaeliena.com/2012/04/projek-100-bloggers.html

MulutPayau said...

alahai mama...saya pun tak berapa pndai bab macam ni....hehehe

kakcik said...

Kakcik pun tak faham dengan 'benda2' tu semua. :(

jedi said...

saya pun xreti sangat menda ni suma...main belasah je....hehehehe

Hanis Azla said...

kalau nak faham sendiri tu bolehlah.. nak fahamkan org lain tak berapa nak reti.. he..he..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...