Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, April 25, 2012

WW | Tutorial tukar 'rupa'

Salam.. ^_^

Satu tutorial yg berhempas pulas mama usahakan buat kawan2... hehehehe




jika tiba2 dasbord blog anda jadi begini... dan rasa tak selesa mengunakannya..



klik kat tmpt yg mama tunjukkan simbol bolat tuh.. nmpk tak..?? hehehe




pastu klik kat 'old blogger interface'



tara... jadi cam dolo2 balik.. happpyyyy...:)








Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)


****************************

5 comments:

kakcik said...

Kakcik pun buat begitu untuk tukar ke format lama. Tapi rasanya, tak lama lagi format lama itu mungkin tiada lagi... :(

Kakzakie said...

Kakak sebab dah sebulan guna yg baru ni so kakak teruskan aje Yana....

ariana said...

boleh ke tukar ke lama blk? ke sekejap je..huhu

Izan Ishak said...

izan dah lama guna yg baru... dah mula selesa dgn interfacenya.

eelobor said...

format baru lg senang di gunakan & banyak function yg boleh di terokai (kalau rajin). memang jenis saya juga agak sukar untuk meneria perubahan secara mendadak tapi cuba belajar menerima pembaharuan kerana dari situ kita dapat sesuatu yang baru

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...