Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 5, 2012

Permintaan ku

Salam..^_^

Hari2 kuar rumah ngan wangian seperti bau teh yg baru kena siram ngan air panas. mama cuba sedaya upaya menjaga mood. cuba nak menghiburkan diri. takmo moody2. takmo emo2. tak cun kann. makin berkedut ado kannnnnnnnnnn.

bahagia hati jika jalan raya tenang. wlpun ada kereta tp masih lagi ada pergerakan yg munasabah. jgn ada kereta yg pemandunya terhegeh2. jgn ada yg perasan laju jika nak bayar tunai melalui tmpt tol utk smartag. jgn ada pemandu yg msk laluan laju dan tiba2 nak masuk simpang belah kiri sekali. tolong rancang perjalanan anda. tolong fikir yg org lain pun bayar tol gak. tolong jgn ada yg potong line. tolong bagi signal jika nak memotong. tolong... tolong... hahahahaha

macam2 kan permintaan mama kannn. rasanya semua org begitu. kannnn.





Terus lekat dan melekat dengan Mama Yana Blog smpi bila-bila tau...

muah... muah.. ;)

****************************


4 comments:

Cik Adieb said...

Dekat Sabah x payah pikir sal tol :D

wahida said...

salam...rasanya sis ada tanya pasal mcm mana nak update n3 supaya n3 duk atas je kan?

senang je, kat post option tu, klik automatik, pas tu publish, siap!! senang kan? tapi kalau tak faham, komen balik kat n3 aku yer...

Kakzakie said...

Sebenarnya kalau semua org ikut peraturan senang...

Aidah said...

Akak sebelum keluar rumah, macam2 gak doa pada Allah. Sebab tension tau driving sekarang. Macam2 kerenah orang atas jalan ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...