Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, March 12, 2013

[Gambar] Sungai Klah, Sungkai Perak... :-)

Assalamualaikum... 

ok.. ini dia sambungan dari entry INI..

Kami pergi hotspring Sungai Klah kat Sungkai, Perak. Dari puchong, lebih kurang 2jam lebih.. kat sana ada Felda Residence Hot Spring.. so sapa2 nak tidur sana pun boleh.. :P





kolam air panas..

serombongan kami..


tmpt ini dituju.. budak2 suka la kann

mak budak dan bapak budak pun sama2 interfrem..


ini budak marah sebab ganggu dia nak gi terjum dlm air.. hahaha

takde sebarang pic yg kami bermandi2 manda.. 
sibuk kau.. kiki




nih nak blk dah..


tgk.. ada bdk menyelit.. ahaks

:)



ada satu lg entry akan menyusul.. so nntkan tau.. hahaha


:)




8 comments:

RamRamCute said...

owh ramai jugak yang kata tempat ni menarik...saya belum sampai sini lagi..rasa macam nak bawak anak2 datang beriadah jugak..

Aju Mohit said...

pernah dtg sini last year, mmg best sebab kawasan besar dan x crowded, lepas mandi air sejuk mandi air panas lak ;)

Murni Alfathunnisa said...

teringin jugak nak pegi situ...berapa ye kos kalau nak menginap kat sana..?

Murni Alfathunnisa said...

teringin jugak nak pegi situ...berapa ye kos kalau nak menginap kat sana..?

Pondok Papan said...

Seronok juga kalau dapat bercuti menenangkan fikiran kat tempat mcm ni..

mama maman aka yana said...

RamRamCute..>> sila la kesana.. besh tau.. kiki

AjuMohit..>> betul tuh.. kiranya puashati kannn..:)

Murni Alfathunnisa..>> mentua saya tudur sana satu malam.. harganya rm220.. itu termasuk sekali dgn breakfast dan pakej masuk ke tempat mandi manda tuh tanpa had.. :)

Pondok papan..>> besh.. boleh lupakan masalah sekejap..:)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....nnti bleh la rietta cuba kesini plak...

shark said...

saya pun baru balik dari sana..
stay kat sana semalam..
best!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...