Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, March 28, 2013

Tak Jadi

Assalamualaikum...

Pada mula2nya blog ini adalah hanya suka2.. nak merepek2 tp lama2nya tertepek2 pic org2 sekeliling yg maybe tak suka dirinya diexposedkan kat mana2 (alam maya) maybe diaorg ada reason sendiri.. and me also ada reason sendiri jugak.. :P

tah la.. honestly, tak suka jika blog ini dijadikan bahan stalker dan dikutuk.. ramai yg dah kena kann.. rasanya MESTI tak besh kann.. Nmpk sgt ai nih jenis fikir NEGATIF dr POSITIF eks.. ke mama yana nih ramai MUSUH.. hahaha.. musuh dlm selimut maybe ada tp takleh nak cite arr.. karang jadi FITNAH lak kann..

Tp rasanya dlm nih pun bukan ai mengeji sesapa2 secara terang2 sgt kann.. hhhahhhaaa.. nnt jika ai belek2 kot2 pernah atau TER tuh.. ai deleted entry tuh.. gitu.. hhaaa

so TAK JADI TUTUP dah.. buka jew la blog nih pd sapa2 yg nak dtg.. ada ke.?? kiki

Apa2 pun terima kasih bagi yg sudi bagi pendapat tentang entry sebelum ini... biasa la maybe ai nih meroyan sebab nak dtg teman setia la nih.. :)


pic frm google.

Skrg ngah pening lalat ngan kaler2 manik.. aduh sakit kepala nak matchingkan warna..






Nota blogku : syg eks bila kita dah byk mengumpul teman2 dr alam maya dan tiba2 nak putuskan utk meninggalkan dunia penulisan blog yg ramai follow blog ini.. *gurau jew tau bab ramai yg follow blog nih.. ai know who ai am.. penulis blog cabuk jew.. kikiki.. but i like writing blog.. who care rite..?? hehehe





5 comments:

JaSSNaNi said...

wahhh cek kak.. dah jahit manik untuk baju raya ke?
ape pun biar la perkara lepas.. mula kan dengan yg lebih baik.. :P (tak kena mengena punya nasihat) :P

ariana said...

Setuju., menulis utk kepuasan diri., Dan utk org yg sudi nk Baca Dan berkawan ngan kita kan..:)

jeBateja said...

betul tu...ado yg ramai follower tap tak aktif...syg sungguh....

mama maman aka yana said...

jassnani...>> tak sabar nih... hahaha.. tq dear.. insyaallah teruskan usaha utk menulis... :-)

ariana...>> yer kak.. alhamdulillah jika ada yg suka baca dan sudi berkwn ngan sy.. :-)

jebateja...>> sy nih tak ramai follower... nak kata aktif pun kekadang2 jew skrg... hehe

Amanina said...

pandai jahit.. skrg ramai blogger busy. masing2 akan faham :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...