Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, March 9, 2013

Sembang hari minggu...

Assalamualaikum...


Pagi2 bangkit siapkan bdk gi sekolah... pastu dok berkira2 nak mengemop tp tertidur lak.... bangkit half an hour pastu cepat2 masak air panas, nak buat minuman pg, sambil ambik baju2 kotor toklaki utk dibasuh dgn mesin, sambil2 siap kain didobi, lipat kain yg mana tersepah didepan mata, sambil2 jeling ke kain yg dimanikkan... takde mood nak kemas sepahan manik2 tuh.... huhu

ambik tab taip entry di blog... badan rasa dah berpeluh sedangkan blum pun mengemop...

merasakan diri ini suka nak bercerita ttg benda tak patut lebih baik off tab dulu.... huhu




4 comments:

jeBateja said...

apa tu....tudung ke tu....??

Tihara said...

ape yang tak patut..cantiknya jahit manik :)

Chinta Safia said...

Hujung minggu memang banyak keja yang nak kena dibuat dirumah..

Kesuma Angsana said...

menarik tu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...