Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, March 1, 2013

Matching Color

Assalamualaikum..

Semalam ada kita cite kita ngah pening nak matching kaler manik kannn... nih kita share kat sini.. kot2 ada yg boleh tolong kita... :)

Papa cakap 'warna warni nyer ma.. ' yes.. kita rasa pun terlalu banyak kaler la.. dah jadi caru lak tgk.. hahaha.. pening sungguh.. cam malas nak buka.. kiki






Sibuk2 mama pening kepala, sibuk2 mama tangkap pic manik nih.. dia pun sibuk menepek nak disnap pic dia.. kiki.. geram mama.. hahaha.. anak cino mana tah sesat sini..

ok.. back to manik..

http://mamayana10.blogspot.com/2012/10/ww-manik-terkini.html

Baju nih pernah jahit seperti diatas.. mama buka balik sebab terasa berat sgt kat tangan.. smpi nak makan pun susah.. maybe sebab mama guna semuanya manik crystal.. manik jenis nih mmg berat.. kiki.. geram2 buka balik dan cuba jahit cam crumble lak.. kiki.. cam banyak masa sgt kann.. sabar jew la.. :p

so ada yg boleh membantu..??




5 comments:

n 0 e s u h a i m i said...

cantik yg warna warni tu...dolu2 ada gak buat manik2 ni..tolong MIL...sendiri nk buat...mmm..tak la rasanya..

Tihara said...

bagi akak la kan, dah lawa dah tu :)

azieazah said...

Mujur saya kurang gemar manik-manik ni. Saya suka simple, maklum dah tua tua ni malas nak jaga baju yg manik-manik ni.

baguznet said...

Yg lama tu nampak ok cuma nak bg ringan mgkn just kurangkan bilangan manik, ubahsuai sket corak susunan manik

Fiza Rahman said...

Colorful...cantik.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...